Δευ06172019

Τελευταία ΕνημέρωσηΔευ, 17 Ιουν 2019 1am

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Γνωμες ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: «Η πόλη άλλαξε και θα συνεχίζει να αλλάζει, είτε σας αρέσει, είτε όχι»

ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: «Η πόλη άλλαξε και θα συνεχίζει να αλλάζει, είτε σας αρέσει, είτε όχι»

sfyridis mixalis

Του Μιχάλη Σφυρίδη

Υπάρχουν στην πόλη μας κάποιοι ... «καλοπροαίρετοι», που ασχολούνται με τα κοινά... από τα παρασκήνια, που θεωρούν πως τα γνωρίζουν όλα, που ψάχνουν να βρουν το δεντράκι, όταν μπροστά τους αναπτύσσεται ένα ολόκληρο δάσος, που κατηγορούν τους πάντες για τα πάντα, όταν οι ίδιοι δεν έχουν ποτέ προσφέρει απολύτως τίποτα.

Λαλίστατοι κατήγοροι των πάντων, δεν βλέπουν τίποτα καλό, δεν βλέπουν τίποτε σωστό, δεν νοιάζονται και δεν ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο, παρά μόνο να ρίχνουν λάσπη και χολή προσπαθώντας – μάταια - να υπονομεύσουν τα πάντα!

Εσάς λοιπόν, που.... καλοπροαίρετα κάνετε όλα αυτά, σας λέω ότι:

Κανείς στην πόλη δεν σας ακούει, κανείς πια δεν ασχολείται μαζί σας και, εφόσον σας ενοχλεί τόσο πολύ που ο Κωνσταντάτος είναι υπερήφανος για το έργο που έχει κάνει, σας πληροφορώ, ότι είναι υπερήφανος, γιατί το έργο αυτό το έχει κάνει κάτω από εντελώς αντίξοες συνθήκες, με την οικονομική κρίση να μαστίζει τη χώρα, χωρίς ο δήμος να έχει τον αναγκαίο και ικανό αριθμό υπαλλήλων, έχοντας έτσι ως μόνο μέσο την ατσαλένια θέληση του να αλλάξει προς το καλύτερο την πόλη μας.

Και το κατάφερε. Δεν μπορεί πλέον να του το αμφισβητήσει κανείς, μιας και το έργο του είναι εμφανές σε όλους παντού.

Είναι πολύ εύκολο από πλευρά σας να συγκρίνετε τον Δήμο μας με άλλους Δήμους, που έχουν πολύ μεγαλύτερη οικονομική δύναμη σε σχέση με τον δικό μας και όμως, μπροστά σε αυτά που έχουν γίνει στη πόλη μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Ελληνικό-Αργυρούπολη, κάθε τέτοιο μέτρο σύγκρισης καταρρίπτεται.

Τέλος, πρέπει επιτέλους να το καταλάβετε, θέλετε δεν θέλετε, ότι αυτόν τον άνθρωπο τον εκλέξανε οι δημότες και οφείλετε τον δέοντα σεβασμό στο πρόσωπο του και, συνεπώς, τον σεβασμό σας και απέναντι στους ίδιους τους συνδημότες σας.

Αλλά, για να δείξει κάποιος τον δέοντα σεβασμό σε ένα ικανό και κοινώς αναγνωρισμένο πρόσωπο, θα πρέπει να έχει την πρέπουσα παιδεία, να σέβεται πρωτίστως τον εαυτό του και, κατ επέκταση, τους υπόλοιπους.

Δείξτε λοιπόν λίγο σεβασμό στο πρόσωπο σας και δείτε επιτέλους το τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας. Η πόλη πλέον άλλαξε προς το καλύτερο και θα συνεχίζει να αλλάζει, είτε αυτό σας αρέσει, είτε όχι!!

Κατά τα άλλα, να έχετε μια πανέμορφη ημέρα!