ΓΛΥΦΑΔΑ: "ΝΟΚ ΑΟΥΤ" Λεβετσοβίτη στον Κόκκορη !

Γλυφάδας
Tools

 

Ανεξαρτητοποιήθηκε, όπως είχε διαρρεύσει πολλές φορές στο παρελθόν , ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου Κ. Κοκκορη, κ. Δ. Αγγελατος, λόγω διαφωνίας του με την πολιτική που ασκεί ο δήμαρχος 

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν, όταν από την πλευρά της Αντιπολίτευσης, ο Ν. Λεβετσοβίτης (πρώην Αντιδήμαρχος) που είναι και Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών , αντέδρασε στις άδειες πλανόδιου εμπορίου στηρίζοντας τις πάγιες θέσεις του εμπορικού Συλλόγου .

Η επόμενη κόντρα Κόκκορη - Λεβετσοβίτη προέκυψε στο στο θέμα των προσλήψεων μέσω ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Ο Λεβετσοβιτης υποστηριζομενος από την πλειοψηφία της Αντιπολίτευσης ζήτησε να αναβληθεί το θέμα λόγω ανύπαρκτης εισήγησης και να επανέλθει σε άλλο συμβούλιο με ολοκληρωμένη & αναλυτική εισήγηση. Ωστόσο η δημοτική πλειοψηφία απέρριψε το αίτημα .

Ο Δήμαρχος φανερά εκνευρισμένος με τον Λεβετσοβιτη, που ανέδειξε την έλλειψη εισήγησης ακόμη και στο τελευταίο θέμα που αφορούσε τη δαπάνη για τα εγκαίνια του παλαιού δημαρχείου , σηκώθηκε να φύγει , αλλά επέστρεψε αμέσως και το θέμα ψηφίστηκε.

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές , οι τόνοι θα ανεβαίνουν και δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλους διαξιφισμούς ανάμεσα στο δήμαρχο Κ. Κόκκορη & τον Αντιπολιτευόμενο Ν. Λεβετσοβίτη.

Ηθικό δίδαγμα:

Όταν θέλεις να παλέψεις τον Κόκκορη, εκνεύρισε τον.  μετά τα άλλα…έρχονται μόνα τους..

 

ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: ΔΕΣΠΟΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΟΚΚΟΡΗ

"Πικράθηκα απογοητεύτηκα και αηδίασα με την συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου που θέλει να λέγεται δήμαρχος της Γλυφάδας.

Η δεσποτική συμπεριφορά του απέναντί μας είναι ακραία και εξοργιστική.

Κατέχετε από αλαζονεία και συχνά η στάση του καθορίζεται από την μανία του ρεβανσισμού. Δυστυχώς τόσο εγώ όσο και κάποιοι άλλοι συνάδελφοι μου παραπλανηθήκαμε οικτρά, βάλαμε τα στήθη μας μπροστά δείχνοντας εμπιστοσύνη σε κάποιον που δεν την άξιζε.

Λυπάμαι αφάνταστα και δηλώνω απερίφραστα ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι πλήγμα κατά της διαφάνειας και της νομιμότητας.

«Τρομάζω και μόνο στην ιδέα» ότι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να θέση και πάλι υποψηφιότητα επανεκλογής του για δήμαρχος".

Με πληροφοριες otanews, tsouxtra