ΓΛΥΦΑΔΑ: Τα προεκλογικά γραμμάτια του απερχόμενου Δημάρχου

Γλυφάδας
Tools

kokkoris koufeti

Οπως αναφέρει το "dimotiko safari' , την πλατεία Κατράκη της Γλυφαδας παραχώρησε ο απερχόμενος Δήμαρχός της, κ.Κ. Κόκκορης, για τη διοργάνωση έκθεσης βιβλίου στον περιβόητο Θανάση Μουραφέτη και μάλιστα με παράνομη απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η υπόψη ιστοσελίδα, ο εν λόγο κύρος προεκλογικά - και συγκεκριμένα την Παρασκευή πριν τις εκλογές του δευτέρου γύρου - είχε βγει στο δελτίο ειδήσεων του EXTRA3 και πετούσε λάσπη στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, κ. Γιώργο Παπανικολάου, λέγοντας πως είχε στείλει ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ στην συγκέντρωση του Κόκκορη και μαχαίρωναν τον κόσμο.

Έτσι ο απερχόμενος του παραχώρησε την Πλατεία για τις υπηρεσίες που του πρόσφερε προεκλογικά.

Το 2012 είχε ξανά παραχωρηθεί η Πλατεία αυτή για έκθεση βιβλίου στον ίδιο κύριο, αλλά μόνο βιβλία δεν πουλούσαν, αφού στην έκθεση υπήρχαν εμπορεύματα λαϊκής αγοράς όπως Τυριά, Παιχνίδια, Μπιζού, Είδη οικιακής χρήσεων κλπ.

Η απόφαση του Δ.Σ Γλύφάδας λήφθηκε κατά παράβαση της νομοθεσίας για τις εκθέσεις βιβλίου ενώ δεν υπάρχει και απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπως ο νόμος προβλέπει.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης θα καταθέσει προσφυγή κατά της απόφασης στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Θα επανέλθουμε...

dimotikosafari