Ελληνικό-Αργυρούπολη: Οι μαθητές του ΡΟΜΒΟΥ έβαλαν ένα στοίχημα και το κέρδισαν!

Νεολαια - Εκπαιδευση
Tools

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΦΩΤΗΣ ΣΙΟΥΤΑΡΗΣ

Το να πετυχαίνεις υψηλές βαθμολογίες στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα ιδιαίτερα δύσκολο επίτευγμα. Πόσο μάλλον, για κάποιους μαθητές που οι φιλοδοξίες τους για τον μέλλον ήταν υψηλές.

Οι μαθητές αυτοί, που βαθμολογικά ξεχώρισαν, κινήθηκαν με γνώμονα την πραγματοποίηση του ονείρου τους, αγνοώντας το αβέβαιο επαγγελματικό μέλλον και αψηφώντας την κακή οικονομική, πολιτική και κοινωνική κατάσταση της χώρας. Κατέβαλαν έντονη μελέτη και προσπάθεια, και αναγκάστηκαν να θυσιάσουν πολλά για τον στόχο τους.

Στο δύσκολο δρόμο για την επίτευξη του στόχου αυτού, δεν ήταν μόνοι. Είχαν την αμέριστη υποστήριξη των γονιών τους και την σημαντική αλλά και καταλυτική συμβολή των φροντιστηρίων ΡΟΜΒΟΣ, που ενίσχυσε τις προσπάθειές τους και βοήθησε να επιτύχουν στις φετινές εξετάσεις.

skoutaris ronvos

Ο Φώτης Σιούταρης,από το 5ο Γενικό Λύκειο Γλυφάδας αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα, ενός παιδιού που δούλεψε σκληρά, και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε, μιας και είδε τους κόπους του να αντιστοιχούν σε πάρα πολύ υψηλές βαθμολογίες(Μαθηματικά Κατ.: 100, Φυσική: 98,5 , Φυσική Γεν.: 100, Ανάπτυξη Εφαρμογών:99, Έκθεση:86,5), που τον κατέστησαν “πρώτο” σε ΟΛΗ την Ελλάδα. Με 19.642 μόρια, η “πόρτα” του τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, είναι πια ανοιχτή για τον Φώτη.

Σε επικοινωννία μας με τον αριστεύσαντα μαθητή μας δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος από την επιτυχία του, που αποδίδει στη συνεπή και οργανωμένη προσπάθεια του, χωρίς υπερβολές, όπως τόνισε, μια μέθοδο που ακολούθησε, όχι μόνο στην τελευταία, αλλά και στις προηγούμενες τάξεις του Λυκείου. Στόχος του είναι να μπει στο ΕΜΠ. Και θα μπεί!

hlias zervas romvos

Ο Ηλίας Ζέρβας,δεν έχει πια κανένα λόγο να αγχώνεται αφού τα 19.235 μόρια που συγκέντρωσε αποτελούν το εισιτήριο για να μπει σε όποια σχολή επιθυμεί. Οι γονείς του, το 2ο Γενικό Λύκειο Γλυφάδας, καθώς και η “οικογένεια” του ΡΟΜΒΟΥ δεν θα μπορούσαν παρά να είναι υπερήφανοι για τον Ηλία.

belesis romvos

Ο Χρήστος Μπέλεσης, από τους πρώτους του 2ου Γενικού Λυκείου Ηλιούπολης, συγκέντρωσε 18.909 μόρια, και φιλοδοξεί να μπει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

geroppepa romvoshliadis romvos

Η Μαίρη Γεροπέππα, από το Γενικό Λύκειο Ελληνικού, συγκέντρωσε 18.916 μόρια, ικανά για την Ιατρική της Πάτρας που τόσο επιθυμεί, ενώ ο Πέτρος Ηλιάδης, από το 5ο Γενικό Λύκειο Γλυφάδας με 18.408, μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του ως έναν από τους τυχερούς της Θετικής Κατεύθυνσης, που δεν κατακρημνίστηκαν οι βαθμοί του.

petropoulou romvos

Ακόμη, όσον αφορά αυτούς που ήταν στη Θεωρητική κατεύθυνση, η Λυδία Πετροπούλου, από το 3ο Γενικό Λύκειο Ηλιούπολης, με 18.821, εξασφάλισε το δικαίωμα της επιλογής να διαλέξει όποια σχολή επιθυμεί να εισαχθεί, ενώ ο Ανδρέας Μαραμαθάς, από το Γενικό Λύκειο Καρέα έχοντας 18.350, μπορεί επίσης να διεκδικήσει την εισαγωγή του σε μία πολύ καλή σχολή.

Τέλος, η Αλεξάνδρα Μάγειρα από το ΕΠ.ΑΛ. Ελληνικού, είδε το όνομά της να φιγουράρει στους πρώτους των ΕΠ.ΑΛ. της Ελλάδας, αφού αρίστευσε στις εξετάσεις, συγκεντρώνοντας 1928 μόρια.