"Αντίο" στα πλέι οφ είπε ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός

Ελλαδα
Tools

pao panionios

«Αντίο» στα πλέι οφ είπε ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός, που μένει εκτός Ευρώπης, καθώς σε ένα ακόμη ματς στην έδρα του δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Μετά την ήττα από τον Πλατανιά, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να νικήσουν ούτε τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο προτελευταίο -χρονικά- ματς της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ταφόπλακα στις τελευταίες ελπίδες του Παναθηναϊκού να μπει στην πεντάδα και να κερδίσει την ευρωπαϊκή του συμμετοχή μπήκε μετά την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία του με τον Πανιώνιο. Πλέον οι Πράσινοι χρειάζονται ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να καταλάβουν την πέμπτη θέση. Άλλωστε μετά τη νίκη της Ξάνθης και την ισοπαλία τους με τον Πανιώνιο είναι πλέον έβδομοι! Κατά πως φαίνεται αυτή θα είναι η δεύτερη χρονιά μετά το 1997 που ο Παναθηναϊκός θα μείνει εκτός Ευρώπης.

Στα του αγώνα ο Παναθηναϊκός ήταν απείρως πιο δημιουργικός συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια του. Έκανε ρεκόρ τελικών προσπαθειών αγγίζοντας τις 40 (!) αλλά σε καμία από όλες αυτές δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Νίκο Γιαννακόπουλο, τον τερματοφύλακα των Κυανέρυθρων ο οποίος κράτησε μόνος του τον Πανιώνιο. Και βέβαια με τη βοήθεια της εντυπωσιακής αστοχίας των παικτών του Τριφυλλιού που έβλεπαν την εστία του Πανιωνίου σαν την τρύπα της βελόνας.

Από ευκαιρίες άλλο τίποτα. Και με τον Φιγκερόα και με τον Μπαρμπαρούση και με τον Ζέκα και με τον Ντίνα. Αλλά γκολ πουθενά. Στα τελευταία λεπτά δε ο Πανιώνιος έκανε δύο πολύ καλές αντεπιθέσεις με τον Καρνέζη να γλιτώνει από τα χείριστα τον Παναθηναϊκό.

pamesports