celebritis glyfada

Βράδυ Παρασκευής και οι επώνυμοι βγήκαν για φαγητό και ποτό στο κοσμικό στέκι της Γλυφάδας, στο Μushroom, αποδεχόμενοι το κάλεσμα του pr μάνατζερ Νεκτάριου Σκαμνάκη.

Εκεί βρέθηκε η Μαριάντα Πιερίδη με το σύντροφο της Νέστωρα Φωτιάδη που όπως όλα δείχνουν ότι είναι ξανά μαζί και πολύ ερωτευμένοι, μετά τις φήμες που μιλούσαν για επικείμενο χωρισμό τους.

Επίσης ο Δημήτρης Αρβανίτης μαζί με όλους τους πρωταγωνιστές από τη νέα του σειρά «Δικαίωση» στο mega, όπως Κωνσταντίνα Κλαψινού, Νίκη Γρανά, Αλίκη Μπόμποτα, Κωνσταντίνος Φασιλής, Ναταλία Κηρύκου και άλλους.

Το ίδιο βράδυ στο μαγαζί  διασκέδασαν ο Γιώργος Χειμωνέτος με την σύντροφο Εύα Μουρτζάκη που είναι 3 μηνών έγκυος, η Βάσω Κολιδα είναι στον μήνα της μαζί με το πολίστα σύντροφό της, Γιάννη Εμμανουηλίδη, ο Αντώνης Βλοντακης με την Κορινα Στεργιαδου, ο Κώστας Καραφώτης και άλλοι.

govastileto

zagoraios

Έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 86 ετών, ο σπουδαίος ερμηνευτής, στιχουργός και συνθέτης Σπύρος Ζαγοραίος. Η κηδεία του θα γίνει αύριο το απόγευμα από το Γ' Νεκροταφείο.

Γεννήθηκε στον Άγιο Αρτέμιο (Γούβα) του Παγκρατίου στις 23 Ιουνίου 1928.

Σε ηλικία 15 ετών έχασε σε ατύχημα το ένα του χέρι, όταν έσκασε μια χειροβομβίδα την ώρα που έπαιζε με συμμαθητές του στην Αγία Παρασκευή της Αττικής.

Παρόλα αυτά, μπήκε δυναμικά στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού και ξεχώρισε με τη φωνή του. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1952 από την Αθήνα και μετά τη Θεσσαλονίκη.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1960 άρχισε να τον συνοδεύει στο τραγούδι η σύζυγος του Ζωή, δημιουργώντας ένα από τα πιο λαοφιλή ντουέτα του λαϊκού τραγουδιού. Πραγματοποίησε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού που ζουν Έλληνες.

Έως και τα τελευταία σχεδόν χρόνια της ζωής του εξακολουθούσε την καλλιτεχνική του δραστηριότητα στο Αιγάλεω Αττικής όπου διέμενε και είχε δημιουργήσει το λαϊκό κέντρο "Εντελαμαγκέν".

 

lady gaga

Τα «μικρά τερατάκια» όπως αποκαλεί η διάσημη pop τραγουδίστρια τους θαυμαστές της, βρήκαν την ευκαιρία κυριολεκτικά να ξεσαλώσουν χθες, πριν και κατά τη διάρκεια της συναυλίας του ινδάλματός τους.

Κατά τα άλλα, η συναυλία της εκκεντρικής σταρ το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ, ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση.

Στην έναρξή της η Lady Gaga εκθείασε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, μιλώντας τυλιγμένη με την ελληνική σημαία.

«Έλληνες, να ξέρετε ότι είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας», είπε.

Τη συναυλία παρακολούθησε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και πολλοί άλλοι επώνυμοι, μεταξύ των οποίων η Κατερίνα Παναγοπούλου, σύζυγος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου, η Δήμητρα Ματσούκαι με τον Ρένο Χαραλαμπίδη, η Τάμτα, η Νόνη Δούνια κ.α.

H ντίβα της ποπ μουσικής αποχώρησε από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στο οποίο διαμένει, λίγο πριν τις 19:30 της Παρασκευής, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και μια τιάρα στο κεφάλι.

Πολυπληθείς ουρές είχαν σχηματισθεί σε κάθε είσοδο του ΟΑΚΑ και θαυμαστές όλων των ηλικιών περίμεναν υπομονετικά πολλές ώρες μέχρι να περάσουν μέσα και να καθίσουν στις θέσεις τους.

Την ίδια ώρα, αυξημένα ήταν και τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον συναυλιακό χώρο, ενώ η Τροχαία είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή είσοδος των οχημάτων στο ΟΑΚΑ, καθώς και η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους.

Τέλος, για όσους, δεν είχαν προλάβει να τυπώσουν την αγαπημένη τους σταρ σε μπλουζάκια, πάγκοι με τη Lady Gaga σε t-shirt και σε διάφορες εμφανίσεις της ήταν επίσης διαθέσιμοι.

 MIKONOS

H κόντρα κρατάει χρόνια, αλλά φέτος έγινε η μεγάλη ανατροπή! Το τοπίο ξεκαθάρισε και η απόφαση είναι ομόφωνη και διεθνής: Μύκονος - Ιμπιζα, σημειώσατε «1»! Στη μάχη για τον τίτλο του «καλύτερου ευρωπαϊκού νησιώτικου προορισμού» νικητής είναι το νησί των ανέμων και μάλιστα σε όλες τις γλώσσες, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες το ένα μετά το άλλο ταξιδιωτικά περιοδικά, ιστοσελίδες και blogs από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία την ανακηρύσσουν με δημοσιεύματά τους «βασίλισσα της καλοκαιρινής διασκέδασης». Και γι' αυτό ακριβώς η παρέλαση των celebrities συνεχίζεται.

Εδρεψε δάφνες

Η ηθοποιός Natalie Burn, για παράδειγμα, την οποία πρόσφατα είδαμε στην ταινία «The Expendables 3» έδρεψε δάφνες και κέρδισε εντυπώσεις και βλέμματα με το θεϊκό κορμί της, ανεβάζοντας μανιωδώς και καθημερινά φωτογραφίες της με μπικίνι στις μυκονιάτικες παραλίες. Ακριβώς αυτές οι πόζες έφτασαν στο διαδίκτυο και δημοσιεύτηκαν σε μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα, θυμίζοντας για μία ακόμη φορά ότι η Μύκονος είναι η αγαπημένη όχι μόνο των φτασμένων, αλλά και των ανερχόμενων της διεθνούς showbiz.

Την ίδια ακριβώς «διαφήμιση» στο νησί των ανέμων -και όχι μόνο- έκανε και η όμορφη ηθοποιός Lydia Doesburg, που βρίσκεται εδώ και τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα και αφού έκανε tour σε Κρήτη και Σαντορίνη κατέληξε στη Μύκονο γεμίζοντας τον λογαριασμό της στο Instagram με σχετικές φωτογραφίες. Από την άλλη, η ανερχόμενη στο Χόλιγουντ Λατίνα θεά Jennifer Jayleen Martinez, που έχει σαγηνεύσει τον δημοφιλή μουσικό Μπρούνο Μαρς κι έχει πρωταγωνιστήσει σε βιντεοκλίπ του, κόβει βόλτες στα γραφικά Ματογιάννια της Μυκόνου, φωτογραφίζεται σε προκλητικές πόζες (κάτι που εξάλλου συνηθίζει) και πλέκει στα σχόλιά της ύμνους για το Αιγαίο. Η Λατίνα, γνωστή στη showbiz και ως Dear Bambi (Mπάμπι, το ελαφάκι), από τη θρυλική ταινία της Ντίσνεϊ, έμεινε στη Μύκονο πέντε μέρες παρέα με -εξίσου καυτή- φίλη της και «όργωσε» τις θάλασσες με γιοτ.

Οσο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των celebrities συνεχίζουν να γεμίζουν με φωτογραφίες από τη Μύκονο, οι clubbers συνεχίζουν να γράφουν διθυράμβους σε σχετικά blogs, συστήνοντας ανεπιφύλακτα το νησί των Κυκλάδων ως την παγκόσμια πρωτεύουσα της διασκέδασης και όλοι μαζί αφήνουν σε δεύτερη μοίρα την Ιμπιζα που, σύμφωνα με τελευταίο δημοσίευμα στο περιοδικό «Spectator», στην κόντρα χάνει σε όλα τα σημεία, υπερτερώντας μονάχα σε ένα: «Η Μύκονος έχει ωραιότερα νερά, είναι πιο φθηνή στα κλαμπ και τα ρεστοράν, αλλά υστερεί σε ένα μόνο πράγμα: στον σεξοτουρισμό! Η Ιμπιζα συλλέγει τις πρωτοκλασάτες ιέρειες του πληρωμένου έρωτα, τη στιγμή που στη Μύκονο φτάνουν τα κατακάθια» σημειώνει ο συγγραφέας του άρθρου Τaki (ο ελληνικής καταγωγής Τάκης Θεοδωρόπουλος).

Κανένα πρόβλημα. Η Μύκονος ποτέ δεν πλασαρίστηκε ως η βασίλισσα του αγοραίου έρωτα και ούτε κάτι τέτοιο ενδιαφέρει. Αντιθέτως! Εκείνο που επιδιώκει είναι να επαναφέρει στη χώρα την αίγλη και τη λάμψη της δεκαετίας του '60. Και αυτό ακριβώς κάνει, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Guardian», που πριν από μερικές ημέρες στην ηλεκτρονική έκδοσή της έγραφε χαρακτηριστικά:

Η αίγλη του '60

«Ο μεγάλος νικητής του καλοκαιριού είναι το νησί των ανέμων, που άφησε πίσω του και την Ιμπιζα και το Σεν Τροπέ, επαναφέροντας την αίγλη της δεκαετίας του '60 στην Ελλάδα».

Στον άτυπο πόλεμο των δύο νησιών, πρωταγωνιστής -μεταξύ άλλων- αναδείχτηκε και ο διεθνής σταρ των dexx Afrojack.

O διάσημος dj των πάρτι-μαμούθ δήλωσε στο BBC ότι η Μύκονος είναι το ιδανικό νησί για πάρτι και προέτρεψε τα εκατομμύρια των clubbers που τον παρακολουθούν: «Αντί για την Ιμπιζα, πηγαίνετε στη Μύκονο!» Η δική του δήλωση εξάλλου, σε συνδυασμό με το άρθρο από το δίκτυο «The Guardian», πυροδότησε μια σειρά νέων δημοσιευμάτων για τη νίκη της Μυκόνου.

«H Μύκονος είναι η αγαπημένη των celebrities» διακηρύσσει η «Gulf News», από τις μεγαλύτερες εφημερίδες των Αραβικών Εμιράτων, τονίζοντας ότι από το ελληνικό νησί πέρασε «ένας στρατός εισβολής από τον κόσμο της showbiz: ηθοποιοί, τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές, αστέρες του μπάσκετ και διάσημοι djs, κάνοντας φανερό ότι η Μύκονος αντικατέστησε πλέον την Ιμπιζα ως το πιο μοδάτο στέκι για διασημότητες και clubbers». Την ίδια στιγμή και ο «Observer» έγραφε περίπου τα ίδια, επισημαίνοντας ότι η Ιμπιζα... έφαγε τη σκόνη της Μυκόνου.

mikonos hotel-princess

Value for money

ΤΟ ΑΦΡΕΝΑΡΙΣΤΟ γκάζι της φήμης της Μυκόνου στον κόσμο των clubbers φάνηκε κιόλας από τις αρχές της φετινής καλοκαιρινής σεζόν, όταν σε διεθνή ψηφοφορία με 50.000 συμμετέχοντες, την οποία διοργάνωσε διαδικτυακά το Clubbers Guide, γνωστό κλαμπ στο νησί των ανέμων αναδείχθηκε ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου. Στο κλείσιμο σχεδόν της ίδιας σεζόν όμως ήρθε και το καλύτερο: η ανάδειξη της Μυκόνου (και της Σαντορίνης) ως καλύτερου προορισμού (σε ό,τι αφορά τη σχέση ποιότητας - τιμής), ακόμη και από την Ιμπιζα αλλά και το Σεν Τροπέ, σύμφωνα με τον Γενικό Δείκτη Ικανοποίησης τουριστών (Global Review Index).

Τα στοιχεία προέκυψαν ύστερα από την επεξεργασία 82.900 ηλεκτρονικών σχολίων πραγματικών επισκεπτών που κατέλυσαν σε σταθμισμένο δείγμα 1.060 ξενοδοχείων της χώρας (κατά το διάστημα Ιανουάριος - Ιούλιος), όλων των κατηγοριών, και τα οποία συγκρίθηκαν με αντίστοιχο δείγμα 486.300 ερωτηματολογίων αντίστοιχων προορισμών άλλων χωρών.

espressonews

bandi aytokinito

Δύο φωτορεπόρτερ που την αναγνώρισαν όταν την είδαν να βγαίνει βόλτα στη Γλυφάδα και την ακολούθησαν ανάγκασαν τη Δέσποινα Βανδή να ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας.

Η τραγουδίστρια βγήκε το βράδυ βόλτα με το αυτοκίνητό της και μια φίλη της στη Γλυφάδα. Δύο φωτορεπόρτερ που έτυχε -όπως είπαν οι ίδιοι- να είναι εκεί, την αναγνώρισαν και την ακολούθησαν. Η Δέσποινα Βανδή ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να συνεχίσει τη βόλτα της, όμως το μηχανάκι την ακολουθούσε επιμόνως στους δρόμους και στα στενά της Γλυφάδας.

Η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να καταφύγει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε πως οι επιβαίνοντες στο μηχανάκι που την ακολουθούσαν, ήταν φωτορεπόρτερ. Οι αστυνομικοί τους έκαναν συστάσεις και το περιστατικό έληξε.

Ο ένας από τους δυο φωτορεπόρτερ μίλησε σήμερα το μεσημέρι σε τηλεοπτική εκπομπή και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν: πώς ξεκίνησε το περιστατικό, την αντίδραση της τραγουδίστριας και πώς τελείωσε το συμβάν.

thetoc

eurivision

Όπως επιβεβαίωσε η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) η ΝΕΡΙΤ δεν είναι ακόμη μέλος της και μόνο τα μέλη «μπορούν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision».

Η ΝΕΡΙΤ θα πρέπει να κάνει αίτηση για να γίνει μέλος της ένωσης, όμως οι αιτήσεις συμμετοχής λήγουν σήμερα και πληροφορίες θέλουν την EBU να κρίνει ότι η ΝΕΡΙΤ δεν πληροί τα κριτήρια για να γίνει μέλος της.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα για την συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό!», τόνισε μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr στέλεχος της ΝΕΡΙΤ, προσθέτοντας πως η διαδικασία για να γίνει ο ελληνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας μέλος της EBU είναι σε εξέλιξη, αλλά και ότι η τελική λίστα των συμμετεχόντων στην Eurovision του 2015 θα δημοσιοποιηθεί στο τέλος του χρόνου.

Παράλληλα, το ίδιο στέλεχος μας επεσήμανε πως και στην Eurovision του 2014, λόγω της κατάστασης, η Ελλάδα είχε ειδική μεταχείριση ως προς την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής, όπως συνέβη και με άλλες χώρες. Ενδεικτικά, μάλιστα, μας ανέφερε την Σλοβενία, που οριστικοποίησε την παρουσία της στον διαγωνισμό μετά την ανακοίνωση των συμμετεχόντων!

Την ώρα, πάντως, που στην Ελλάδα οργιάζουν δημοσιεύματα για μη συμμετοχή μας, στην επίσημη ιστοσελίδα της Αυστρίας για την Eurovision η χώρα μας φιγουράρει μέσα στις 30 που θα δώσουν το «παρών» στη Βιέννη.

Αυτές είναι: Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Λευκορωσία, Λετονία, Γαλλία, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Αυστρία, Κύπρος, Μάλτα, Ελβετία, Σουηδία, Ισλανδία, Νορβηγία, Δανία, Ιρλανδία, Γερμανία, Φινλανδία, Ολλανδία, Λιθουανία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Εσθονία, Γεωργία, Ρωσία, Ουγγαρία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

remos

Οι πρώτες νότες από το τραγούδι "Δύο ψέμματα", ήταν αρκετές για να λυγίσουν τον Αντώνη Ρέμο πάνω στην σκηνή στην Λευκωσία.

Ήταν Τετάρτη, μία μέρα μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή, και ο Αντώνης Ρέμος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του!
«Έχουμε καρδιά ρε παιδιά» λέει στο κοινό και απευθύνει το μήνυμά του στο φίλο του: «Δε σε ξεχνάω».

Μία από αυτές τις στιγμές που οι καλλιτέχνες δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό που ζητάει το κοινό, τη διασκέδαση και έχουν να δώσουν μόνο την ανθρώπινη πλευρά τους. 

Ξέσπασε σε κλάματα χωρίς να μπορεί ούτε να συλλαβίσει τους στίχους. Ακουμπισμένος στο μικρόφωνο ακούει τον κόσμο να χειροκροτάει και να τραγουδάει, ενώ απομακρύνεται από το μικρόφωνο και προσπαθεί να κρύψει τα δάκρυά του. 

Περισσότερα Άρθρα...