Αποδοκιμασίες, ύβρεις και επίθεση.... με γιαούρτια στο πολυτελές σκάφος του Π. Καμμένου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

kammenos skafos

Άγριο κράξιμο σε βάρος του Πάνου Καμμένου που έφτασε μέχρι και σε ρίψη γιαουρτιών χθες το βράδυ στη Μήλο!

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον Lykavitos.gr αξιόπιστος αυτόπτης μάρτυρας, όλα ξεκίνησαν όταν αργά χθες το βραδύ μια ομάδα ντόπιων που αντελήφθησαν την παρουσία του Πάνου Καμμένου στο πολυτελές σκάφος του (Feretti 68 ποδιών) μαζεύτηκαν απ έξω και άρχισαν να φωνάζουν: «Προδότη μιζαδόρε, τα πούλησες όλα!».

Φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να του πετάξουν μέχρι και γιαούρτια!

O Πάνος Καμμένος έφτασε στην Μαρίνα του Αδαμαντα της Μήλου ανήμερα της Παναγίας και δημιούργησε, όπως μας κατήγγειλαν, και επεισόδιο με την υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Μήλου με αφορμή τα τέλη της ημερήσιας διαμονής της πολυτελούς θαλαμηγού του "Lay back"

Οπως έχουν πει οι γνωρίζοντες, ο "χωρισμός" Τσίπρα-Καμμένου ήταν προσχεδιασμένος, αφού ο πρώην υπουργός μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση του φίλου του Αλέξη και να μην επιτρέψει την υπογραφή της Συμφωνίας, αν τον Ιούνιο του 2018 είχε αποσύρει τη στήριξή του στη Βουλή.

Το έκανε .... εκ των υστέρων και αφού έδωσε όλο τον χρόνο στον Τσίπρα να βρει άλλους πρόθυμους βουλευτές για να ψηφίσουν τη Συμφωνία αλλά και να του παράσχουν ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή..