Μια είδηση «έκρυβε» η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη σημερινή υποδοχή των πρώτων έξι αεροσκαφών Rafale από την Πολεμική Αεροπορία στην Τανάγρα.

Σφοδρά χτυπάει η κακοκαιρία Διομήδης όλη την χώρα. Στη βόρεια Ελλάδα σε πολλές περιοχές πέφτει πυκνό χιόνι, ενώ στη Θεσσαλία και νοτιότερα είχαμε ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες.

Νέο μαύρο ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 4 Ιανουαρίου ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ενημέρωση, κατά το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα καταγράφονται 61 νέοι θάνατοι ενώ στις ΜΕΘ της χώρας νοσηλεύονται 619 διασωληνωμένοι ασθενείς. Την ίδια ώρα καταγράφονται συνολικά 50.126 κρούσματα.

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Η κυβέρνηση με το κύμα της Όμικρον να σαρώνει όλη τη χώρα, σκέφτεται τρόπους να τονώσει τους εμβολιασμούς. Από τέλος Ιανουαρίου σε εφαρμογή η επτάμηνη ισχύς του πιστοποιητικού εμβολιασμού, ανεμβολίαστοι οσοι δεν προχωρήσουν σε τρίτη δόση.

Διαφορετικές γιορτές θα κάνουν για άλλη μια χρονιά Ευρωπαίοι πολίτες σε όλο και περισσότερες χώρες παρά την ελπίδα που υπήρχε για χαλάρωση των μέτρων τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά λόγω των εμβολίων. Παρά τα ποσοστά εμβολιασμού, η μετάλλαξη Όμικρον που ανησυχεί τους ειδικούς, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στις κυβερνήσεις για άρση των περιορισμών.

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες