Τροπολογία, με την οποία – μεταξύ άλλων – απαλλάσσεται και για το μήνα Μάρτιο 2021 από την υποχρέωση καταβολής του συνολικού μισθώματος, ο μισθωτής επαγγελματικής μίσθωσης, κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, με τίτλο “Μισθολόγιο και ζητήματα ανθρώπινου δυναμικού της ΑΑΔΕ”.

Κραυγή αγωνίας από τους εκπροσώπους του κλάδου της εστίασης που παραμένει σε αναστολή από τις αρχές Νοεμβρίου και είναι ακόμη άγνωστο πότε θα ανεβάσει ρολά.

Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες καθώς η κακοκαιρία που πλήττει σχεδόν ολόκληρη την Ισπανία σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων θα επηρεάσει και άλλες χώρες της Ευρώπης μεταξύ αυτών και την Ελλάδα. 

Επιπλέον 144 εμβολιαστικά κέντρα σε δημόσιες δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, έχουν μπει από σήμερα στη «μάχη» του εμβολιασμού σε όλη τη χώρα. Όπως είχε αναφέρει ο γγ του του Υπ. Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, στόχος είναι «να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τα 1.000» 

Την πρόβλεψη κάνει ο Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Συγκεκριμένα , ο γνωστός μετεωρολόγος γράφει χαρακτηριστικά:

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες