Τα νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.Σύμφωνα με την ενημέρωση, κατά το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα καταγράφονται 130 νέοι θάνατοι ενώ στις ΜΕΘ της χώρας νοσηλεύονται 700 διασωληνωμένοι ασθενείς. Συνολικά καταγράφονται 5.736 νέα κρούσματα.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τη Δευτέρα 96 θανάτους που προήλθαν από τον κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο. Παράλληλα, εντοπίστηκαν 3.841 κρούσματα, ενώ οι διασωληνωμένοι ασθενείς ανέρχονται σε 709. 

Είμαστε στην κορύφωση της πανδημίας. Δε βλέπουμε ακόμη την αποκλιμάκωση των κρουσμάτων. Ανοίξαμε επιπλέον κρεβάτια. Είμαι πολύ ανήσυχος γιατί μπροστά μας έχουμε τις γιορτές....

Για την εξέλιξη του τέταρτου πανδημικού κύματος στη χώρα και τη διαφαινόμενη σταθεροποίηση κρουσμάτων κορωνοϊού που, για την ώρα, δεν αντανακλάται στο σύστημα υγείας που συνεχίζει να τελεί υπό ασφυκτική πίεση ενημερώνουν τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου και Γκίκας Μαγιορκίνης.

Δημοσιεύτηκαν τα πρώτα εργαστηριακά δεδομένα για τη μετάλλαξη Όμικρον από τη Νότια Αφρική.

Ο ΕΟΔΥ σήμερα Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε 4.761 νέα κρούσματα, 72 νέοι νεκροί. Στους 705 οι διασωληνωμένουις στις ΜΕΘ της χώρας 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, 5.899 νέα κρούσματα κορονοϊού, 81 νέοι θάνατοι. Στους 709 οι διασωληνωμένοι ασθενείς με κορονοϊό στις ΜΕΘ.

Περισσότερα Άρθρα...