Εικοσιτετράωρη απεργία, για αύριο Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στον κλάδο εστίασης και των διανομέων προκηρύσσει η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ), η οποία έκανε δεκτό το αίτημα των πρωτοβάθμιων σωματείων από όλη τη χώρα.

Φωτιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Νέας Μάκρης, σε κοντινή απόσταση από το μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ και σε κατοικημένη περιοχή. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν σήμερα Πέμπτη σε μετρό και τραμ λόγω της διεξαγωγής του «Ράλλυ Ακρόπολις 2021».

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειου Πλιώτα, προκάλεσε ο «υπερβολικά μεγάλος αριθμός πυρκαγιών, ασυνήθους έντασης και έκτασης, που εκδηλώθηκαν κατά τις τελευταίες ημέρες». Ο Άρειος Πάγος ζητά έρευνα για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών από εγκληματική οργάνωση, αναφορικά με τις φωτιές των τελευταίων ημερών στη χώρα μας.

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 00:06 π.μ. στην Κόρινθο, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Η μάχη για την κατάσβεση συνεχίζεται και οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση της Κοιλάδας των Πεταλούδων στη Ρόδο από επισκέπτες και προσωπικό.

Περισσότερα Άρθρα...