Κλειστά εξακολουθούν να παραμένουν τμήματα της νέας και της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν καεί περίπου 20 σπίτια.

Για την προστασία των εργαζομένων ενόψει της πολυήμερης επικράτησης υψηλών θερμοκρασιών στη χώρα μας και την αποφυγή φαινομένων θερμικής καταπόνησης υπό συνθήκες καύσωνα, το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και η Γενική Γραμματεία Εργασίας καλούν τους εργοδότες να προβούν τόσο στη λήψη των απαραίτητων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, όσο και σε μείωση απασχόλησης ή/και παύση εργασιών κατά τις ώρες θερμοκρασιακής αιχμής (12.00 – 16.00), όπου αυτό κριθεί, κατά περίπτωση, απαραίτητο.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κηφισιάς (22οχλμ έως 21,4ο χλμ) από το βράδυ της Δευτέρας (26/07), καθώς θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως την Κυριακή (01/08).

Στην προσαγωγή τεσσάρων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς για τη φωτιά που ξέσπασε στη Σταμάτα και επεκτάθηκε σε Ροδόπολη και Διόνυσο. Κάηκαν τουλάχιστον 20 σπίτια και αυτοκίνητα, τεράστια ήταν η κινητοποίηση για το σβήσιμο της πυρκαγιάς.

Την Τετάρτη 21-7-2021 και περί ώρα 21:40’, στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Θησέως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχή Δήμου Βάρης-Βούλας– Βουλιαγμένης, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα και ένα άγνωστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος πιθανόν μάρκας AUDI , το οποίο φέρει υλικές ζημιές στο οπίσθιο τμήμα του και ο οδηγός αυτού εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.

Περισσότερα Άρθρα...