«Το μήνυμα για να έχουμε ένα ασφαλές και ελεύθερο καλοκαίρι είναι ένα: Εμβολιαστείτε, αλλά κάνετε και τακτικά τεστ πριν και μετά από κάθε κοινωνική δραστηριότητα», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τη συμμετοχή των εκπροσώπων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και τις ηγεσίες των υπουργείων Υγείας και Εσωτερικών με αντικείμενο τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία και την πορεία των εμβολιασμών.

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δήμων και των Περιφερειών αφορά και το άρθρο 54 του νέου Νόμου 4809/2021 (Φ.Ε.Κ. Α’ 102).

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, γιορτάζει σήμερα τη γενέθλιο ημέρα του. Γίνεται μόλις ...45 ετών.

Ανοίγει η βεντάλια των οφειλών προς τους δήμους που μπορούν να ρυθμίσουν σε έως 100 δόσεις νοικοκυριά και επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πανδημία καθώς εντάσσονται οι οφειλές που θα βεβαιωθούν μέχρι το τέλος του μήνα.

Το Πράσινο Ταμείο καλεί τους Δήμους της χώρας που έχουν πληθυσμό άνω των 20.000 κατοίκων καθώς και τους Συνδέσμους της αντίστοιχης χωρικής επικράτειας, να υποβάλλουν τις προτάσεις τους, σύμφωνα με τον Οδηγό Διαχείρισης Χρηματοδοτικού Προγράμματος.

Τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες θα θέσει σε λειτουργία ο Δήμος Αθηναίων από σήμερα, Πέμπτη 24 Ιουνίου, για την προστασία των ευάλωτων ομάδων της πόλης από τις υψηλές θερμοκρασίες. 

Με τις παρ.4 και 5 του αρ.4 του ψηφισθέντος Νομοσχεδίου για την Εκλογή Δημοτικών & Περιφερειακών Αρχών, η Κυβέρνηση τελικά προχώρησε στην κατάργηση των Συμβουλίων Κοινοτήτων στους Δήμους της Αττικής, με συγκεκριμένες εξαιρέσεις.

Περισσότερα Άρθρα...