galia mountial 18

Με γκολ του Σάμουελ Ουμτιτί με κεφαλιά στο 51' οι «μπλε» κέρδισαν 1-0 το Βέλγιο που ήταν αρκετά άστοχο και θα είναι στον τελικό της 15ης Μάη (18:00). Μεγάλο παιχνίδι έκανε ο 19χρονος Εμπαπέ...

Αντίπαλος της Γαλλίας του Ντιντιέ Ντεσάμπ είτε η Κροατία, είτε η Αγγλία (αύριο στις 21:00 ο δεύτερος ημιτελικός).

Τελευταία φορά που η Γαλλία πήγε σε τελικό ήταν το 2006 στην Γερμανία, όταν βρέθηκε αντίπαλη με την Ιταλία, αλλά έχασε το τρόπαιο στα πέναλτι. Η Γαλλία κατέκτησε το τρόπαιο στο... σπίτι της, το 1998.

Η Γαλλία προκρίνεται σε 2ο σερί τελικό μεγάλης διοργάνωσης μετά από το Euro 2016 και σε 3ο στα τελευταία 6 Παγκόσμια Κύπελλα. Η πιο επιτυχημένη ομάδα στη διοργάνωση τα τελευταία 20 χρόνια

Το Βέλγιο με μια εξαιρετική φουρνιά φέτος δεν κατάφερε να κάνει το μεγάλο βήμα στον τελικό, παρά την σπουδαία εμφάνιση του Αζάρ και του Κουρτουά, ενώ ο Λουκάκου έμεινε στα... ρηχά.

 

belgio mountial

Σε μια ποδοσφαιρική παράσταση μεταξύ δύο υπερδυνάμεων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, το Βέλγιο επικράτησε με 2-1 της Βραζιλίας και πέρασε στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Όνειρα τελικού από τους «κόκκινους διαβόλους», ακόμη ένας πικρός αποκλεισμός για τη «Σελεσάο». Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ο πορτιέρο των Βέλγων, Τιμπό Κουρτουά.

Από τα πρώτα λεπτά το τέμπο του παιχνιδιού προμήνυε το ρυθμό που θα είχαν οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μόλις στο 8′ μετά από κόρνερ της Βραζιλίας, ο Τιάγκο Σίλβα… άθελα του έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Κουρτουά, με τον δεύτερο να μπλοκάρει προτού σπρώξει κάποιος τη μπάλα στα δίχτυα. Οι επιθέσεις της «Σελεσάο» συνεχίστηκαν και μόλις 2 λεπτά αργότερα ο Παουλίνιο βρέθηκε σε θέση βολής. Ωστόσο ο Αλντερβέιρελντ παραχώρησε το κόρνερ διώχνοντας όπως-όπως τη μπάλα.

Παρά την υπεροχή τους εντός του αγωνιστικού χώρου οι Βραζιλιάνοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Στο 13′ ο Φερναντίνιο μετά από κόρνερ έστειλε άθελα του τη μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Η «Σελεσάο» θέλησε να απαντήσει άμεσα, αλλά η ωραία προσπάθεια του Νεϊμάρ στο 15′ από τα αριστερά κόπηκε από τους Βέλγους αμυντικούς.

Οι παίκτες του Μαρτίνεθ δεν επέτρεψαν στη Βραζιλία να σκοράρει και τελικά πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Ο Λουκάκου «ξεχύθηκε» σε ωραία αντεπίθεση στον κενό χώρο, βρήκε τον Ντε Μπρόινε και ο επιτελικός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι με απίστευτο σουτ από τα όρια της περιοχής νίκησε τον Άλισον.

Το δεύτερο τέρμα των Βέλγων έπιασε εξ απίνης τη Βραζιλία που είχε τις περισσότερες φάσεις μέχρι εκείνη την ώρα.  Ο Κουτίνιο θέλησε να μειώσει στο 37′ για την ομάδα του, αλλά ο Κουρτουά έδιωξε εντυπωσιακά.

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Ντε Μπρόινε πήγε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Άλισον ωστόσο να αποκρούει σε κόρνερ.

Με την επανέναρξη η πίεση της «Σελεσάο» έγινε ακόμα πιο σφιχτή. Στο 51′ ο Φιρμίνο δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στην εστία μετά το γύρισμα του Μαρσέλο, ενώ στο 55′ ο Παουλίνιο ηττήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Κουρτουά.

Οι Βέλγοι θέλησαν πάλι να χτυπήσουν στην αντεπίθεση και στο 62′ ο Αζάρ μετά από κόντρα επίθεση είδε τη μπάλα να περνάει μόλις άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση η Βραζιλία εκδήλωσε επικίνδυνη επίθεση, αλλά ο Κουρτουά ήταν πάλι σε ετοιμότητα. 

Η επιθετική υπεροχή της Βραζιλίας συνεχίστηκε με τον Ρενάτο Αουγκούστο να πετυχαίνει εν τέλει το πολυπόθητο γκολ στο 76′ μετά από μπαλιά ακριβείας του Κουτίνιο.

Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν οι παίκτες του Τίτε συνέχισαν να πιέζουν για το τέρμα της ισοφάρισης. Η «χρυσή» αλλαγή του Τίτε, Αουγκούστο «άγγιξε» το γκολ στο 81′ αλλά το δυνατό σουτ του πέρασε μερικά εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι των Βέλγων. Στο 84′ ο Νεϊμάρ έσπασε ιδανικά στον Κουτίνιο, το τελείωμα του παίκτη της Μπαρτσελόνα ήταν κάκιστο και πέρασε πολύ άουτ.

Η επέμβαση του αγώνα έγινε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Τιμπό Κουρτουά ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά του τεχνικό σουτ του Νεϊμάρ.

Τα λιγοστά δευτερόλεπτα που χώριζαν τους Βέλγους από μια ιστορική πρόκριση πέρασαν και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης, στέλνοντας στα «ουράνια» τους Βέλγους 32 χρόνια μετά το Μουντιάλ του 1986.

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)

Κίτρινες κάρτες: 47′ Αλντερβέιρελντ, 71′ Μενιέ – 85′ Φερναντίνιο, 90′ Φάγκνερ

Κόκκινες κάρτες:

Βραζιλία (Τίτε): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο, Παουλίνιο, Φερναντίνιο, Γουίλιαν (46′ Φιρμίνο), Κουτίνιο, Νεϊμάρ, Γκάμπριελ Ζεζούς (58′ Ντάγκλας Κόστα)

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβέιρελντ, Κομπανί, Φερτόνχεν, Μενιέ, Φελαϊνί, Βίτσελ, Τσαντλί (82′ Φερμάιλεν), Ντε Μπρόινε, Λουκάκου (87′ Τίλιεμανς), Αζάρ

ourougoua kavani

Ο Έντισον Καβάνι, ήταν ο πρωταγωνιστής της δεύτερης αναμέτρησης για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη νίκη δηλαδή της Ουρουγουάης (2-1) επί της Πορτογαλίας.

Ο 31χρονος στράικερ... σκότωσε την ομάδα του Σάντος σκοράροντας δύο φορές (7’, 62’) και έστειλε τη «σελέστε» στα προημιτελικά, όπου θα συναντήσει τη Γαλλία.

Ενδιάμεσα (55’) είχε ισοφαρίσει ο Πέπε με κεφαλιά, με την Πορτογαλία να έχει την εδαφική υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, αλλά να είναι αρκετά φλύαρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουρουγουάη (Ταμπάρες): Μουσλέρα – Μ. Κάσερες, Γοδίν, Χιμένες, Λασάλτ – Νάντες (81’ Κ. Σάντσες), Τορέιρα, Βεσίνο, Μπετανκούρ (63’ Κρ. Ροντρίγκες) – Λ. Σουάρες, Καβάνι (74’ Στουάνι)

Πορτογαλία (Σάντος): Ρουί Πατρίσιο – Ρικάρντο Περέιρα, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο – Μπερνάρντο Σίλβα, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Αντριέν Σίλβα (65’ Κουαρέσμα), Ζοάο Μάριο (85' Μ. Φερνάντες) – Κρ. Ρονάλντο, Γκέντες (74’ Αντρέ Σίλβα)

Πρόκριση για Γαλλία σε επικό ματς! 

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με μία τρομερή εμφάνιση στην οποία σημείωσε δύο πανέμορφα τέρματα και είχε ένα κερδισμένο πέναλτι, έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη-πρόκριση της Γαλλίας επί της Αργεντινής με 4-3 σε ένα παιχνίδι... ΕΠΟΣ!

Απίστευτο ματς μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων, με τρομερά γκολ, δύο ανατροπές και τους τρικολόρ να είναι εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος σφραγίζοντας το εισιτήριο για την οκτάδα. Ο Γκριεζμάν στο 13’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μετά την τρομερή κούρσα του Εμπαπέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Απάντησε ο Ντι Μαρία στο 41’ με έναν κεραυνό που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Γιορίς. Την αργεντίνικη αντεπίθεση ολοκλήρωσε ο Μερκάδο με μπόλικη δόση τύχης στο 49’ δίνοντας προσωρινά το προβάδισμα στην «αλμπισελέστε» (1-2).

Το ματς από εκείνο το σημείο εξελίχθηκε σε γαλλικό μονόλογο. Αρχικά ο Παβάρ στο 57’ με τρομερή σουτάρα, επανέφερε την ισορροπία στο παιχνίδι (2-2) και επτά λεπτά αργότερα στο 64’, ο Εμπαπέ με συρτό σουτ νίκησε τον Αρμάνι κάνοντας το 3-2.

Ο 19χρονος επιθετικός της Παρί, ήταν εκείνος που στο 69’ μετά από όμορφη αντεπίθεση και πάσα του Ζιρού, με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, δείχνοντας να τελειώνει τη δουλειά για τους Γάλλος!

Ο Αγουέρο στο 93’ με κεφαλιά νίκησε τον Γιορίς (4-3) πηγαίνοντας να προξενήσει πολλαπλά γαλλικά... εγκεφαλικά, με τον Ιρανό ρέφερι να σφυρίζει ένα λεπτό αργότερα τη λήξη της αναμέτρησης. Στην επόμενη φάση η Γαλλία θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Πορτογαλία-Ουρουγουάη.

Από την άλλη, η Αργεντινή, έδειξε την τεράστια αξία της, όμως έμεινε εκτός συνέχειας, με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι να είναι αμφίβολο στην "αλμπισελέστε".

Αναλυτικά οι συνθέσεις:

Γαλλία (Ντεσάν): Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Πογκμπά, Γκριζμάν (83' Φεκίρ), Ζιρού, Εμπαπέ (88’ Τοβάν), Καντέ, Ματουιντί (75’ Τολισό), Ερνάντες

Αργεντινή (Σαμπάολι): Αρμάνι, Μερκάντο, Ταλιαφίκο, Μπανέγκα, Μέσι, Ντι Μαρία, Μασεράνο, Πέρες (66' Aγκουέρο), Ρόχο (46’ Φάτσιο), Οταμέντι, Παβόν (75' Μέσα)

moudial paixtes

Αποκλείστηκε από το Μουντιάλ η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία, καθώς έχασε 2-0 από τη Νότια Κορέα.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η γερμανική ομάδα αποκλείεται στην ιστορία της στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. 

Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ ηττήθηκε 2-0 από τη Νότια Κορέα στο Καζάν (6ος όμιλος, 3η αγωνιστική), με γκολ του Γιουνγκ Γκουόν Κιμ στο 90΄+3΄ και του Χέουνγκ Μιν Σον στο 90΄+6΄, κι έμεινε εκτός συνέχειας. 

Την ίδια στιγμή, πανηγυρική και απόλυτα δίκαιη πρόκριση για τους «16» του Μουντιάλ πήρε η Σουηδία, επικρατώντας 3-0 του Μεξικού στο Εκατέρινμπουργκ και παίρνοντας την πρώτη θέση του 6ου ομίλου.

Ο Αουγκούστινσον στο 50΄, ο Γκράνκβιστ με πέναλτι στο 62΄ και ο Αλβαρες (αυτογκόλ) στο 74΄ ήταν οι σκόρερ των Σκανδιναβών, οι οποίοι στις 3/7 θα αντιμετωπίσουν τον δεύτερο του 5ου ομίλου.

Παρά την ήττα, το Μεξικό θα βρεθεί επίσης στους «16», χάρη στην... αυτοχειρία της Γερμανίας απέναντι στη Νότια Κορέα, και θα παίξει στις 2/7 με τον νικητή του 5ου ομίλου.

ispaniamountial2018

Στη διαδικασία των πέναλτι εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2018 η Ρωσία, με 4-3, μετά το 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Άστοχοι για την Ισπανία ήταν πρώτα ο Κόκε και στη συνέχεια ο Άσπας.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2010 Ισπανία, είχε προηγηθεί με αυτογκόλ του Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς στο 12ο λεπτό), αλλά το χέρι του Πικέ στο 40ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον Αρτέμ Τζιούμπα να ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι στο Στάδιο «Λουζνίκι» της Μόσχας.

Αντίπαλος της Ρωσίας το Σάββατο (7/7), η νικήτρια Κροατία του Κροατία-Δανία, με φόντο την τετράδα.

Ένα αντίο για κλάματα, γράφει ο ισπανικός Τύπος
 

Μετά τον αποκλεισμό της Αργεντινής και της Πορτογαλίας την πρώτη ημέρα των νοκ άουτ αγώνων της φάσης των «16», η Ισπανία έγινε το τρίτο φαβορί που επιστρέφει πρόωρα στην πατρίδα, πριν καν... τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τέλειωσε το Μουντιάλ για την εθνική» είναι το γεμάτο πικρία μήνυμα που επιλέγει η πλειονότητα των ΜΜΕ της Ισπανίας, μετά την ήττα στα πέναλτι από την οικοδέσποινα Ρωσία. 

«Η Ισπανία του παρελθόντος» είναι ο τίτλος της "Marca", αναφορά στην Ισπανία πριν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, όταν διέθετε μεγάλους παίκτες αλλά δεν μπορούσε να διακριθεί σε Μουντιάλ. «Εκτός Μουντιάλ αφού έπεσε από το σημείο του πέναλτι απέναντι στη Ρωσία» και «Ένα αντίο για κλάματα» είναι οι υπότιτλοι, στην ηλεκτρονική εκδοχή της ισπανικής εφημερίδας.

Σε άλλο άρθρο της η "Marca" τονίζει: «Μία αποτυχία με κεφαλαία γράμματα» και προσθέτει: «Ο αποκλεισμός από την οκτάδα από τη Ρωσία είναι μία άλλη μαύρη σελίδα της ιστορίας μας».

Η Κροατία νικά στα πέναλτι την Δανία και περνά στα προημιτελικά

Μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Εκεί ο Σούμπασιτς έβγαλε τρία, ο Σμάιχελ δύο και κάπως έτσι η χρβάτσκα (που είχε χαμένο πέναλτι στο 116') εξασφάλισε την παρουσία της στην οκτάδα του Μουντιάλ.

Η Κροατία νικά στα πέναλτι 3-2 και παίρνει το εισιτήριο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία.

 

 

moudial paixtes

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και οριστικοποιήθηκαν τα 8 ζευγάρια στη φάση των 16 της διοργάνωσης. Ξεχωρίζει, αν μη τι άλλο, η σπουδαία αναμέτρηση της Γαλλίας με την Αργεντινή.

Αναλυτικά τα ζευγάρια και το πρόγραμμα:

Σάββατο, 30 Ιουνίου:

17:00 Γαλλία - Αργεντινή

21:00 Ουρουγουάη - Πορτογαλία

Κυριακή, 1 Ιουλίου

17:00 Ισπανία - Ρωσία

21:00 Κροατία - Δανία

Δευτέρα, 2 Ιουλίου

17:00 Βραζιλία - Μεξικό

21:00 Βέλγιο - Ιαπωνία

Τρίτη, 3 Ιουλίου

17:00 Σουηδία - Ελβετία

21:00 Κολομβία - Αγγλία

mundia kypelo

Δείτε τι έχει γίνει μέχρι τώρα, τα επόμενα ματς και την πορεία έως τον τελικό.

1ος όμιλος
1η αγωνιστική (14-15/06)
Ρωσία - Σαουδική Αραβία            5-0
Αίγυπτος - Ουρουγουάη              0-1

2η αγωνιστική (19-20/06)
Ρωσία - Αίγυπτος                        3-1
Ουρουγουάη - Σαουδική Αραβία   1-0

Ομάδες N-Ι-Η Τέρματα Βαθμοί
1. Ρωσία 2-0-0 8-1 6
2. Ουρουγουάη 2-0-0 2-0 6
3. Σαουδική Αραβία 0-0-2 0-6 0
4. Αίγυπτος 0-0-2 1-4 0

3η αγωνιστική (25/06)
Ουρουγουάη - Ρωσία (17:00, Cosmos Arena, Σαμάρα)
Σαουδική Αραβία - Αίγυπτος (17:00, Volgograd Arena, Βόλγκογκραντ)

2ος όμιλος
1η αγωνιστική (15/06)
Μαρόκο - Ιράν                  0-1
Πορτογαλία - Ισπανία       3-3

2η αγωνιστική (20/06)
Πορτογαλία - Μαρόκο      1-0
Ιράν - Ισπανία                  0-1

Ομάδες Ν-Ι-Η Τέρματα Βαθμοί
1. Πορτογαλία 1-1-0 4-3 4
2. Ισπανία 1-1-0 4-0 4
3. Ιράν 1-0-1 1-1 1
4. Μαρόκο 0-0-2 0-2 0

3η αγωνιστική (25/06)

Ιράν - Πορτογαλία (21:00, Mordovia Arena, Σάρανσκ)
Ισπανία - Μαρόκο (21:00, Kaliningrad Stadium, Καλίνινγκραντ)

3ος όμιλος
1η αγωνιστική (16/06)
Γαλλία - Αυστραλία       2-1
Περού - Δανία               0-1

2η αγωνιστική (21/06)
Δανία - Αυστραλία        1-1
Γαλλία - Περού              1-0
 

Ομάδες Ν-Ι-Η Τέρματα Βαθμοί
1. Γαλλία 2-0-0 3-1 6
2. Δανία 1-1-0 3-2 4
3. Αυστραλία 0-1-1 2-3 1
4. Περού 0-0-2 0-2 0

3η αγωνιστική (26/06)
Δανία - Γαλλία (17:00, Luzhniki Stadium, Μόσχα)
Αυστραλία - Περού (17:00, Fisht Olympic Stadium, Σότσι)

4ος όμιλος
1η αγωνιστική (16/06)
Αργεντινή - Ισλανδία         1-1
Κροατία - Νιγηρία              2-0

2η αγωνιστική (21-22/06)
Αργεντινή - Κροατία          0-3
Νιγηρία - Ισλανδία             2-0

Ομάδες Ν-Ι-Η Τέρματα Βαθμοί
1. Κροατία 2-0-0 5-0 6
2. Νιγηρία 1-0-1 2-2 3
3. Ισλανδία 0-1-1 1-3 1
4. Αργεντινή 0-1-1 1-4 1

3η αγωνιστική (26/06)
Νιγηρία - Αργεντινή (21:00, Krestovsky Stadium, Αγία Πετρούπολη)
Ισλανδία - Κροατία (21:00, Rostov Arena, Ροστόφ)

5ος όμιλος
1η αγωνιστική (17/06)
Κόστα Ρίκα - Σερβία           0-1
Βραζιλία - Ελβετία             1-1

2η αγωνιστική (22/06)
Βραζιλία - Κόστα Ρίκα        2-0
Σερβία - Ελβετία                1-2
 

 Ομάδες Ν-Ι-Η Τέρματα Βαθμοί
1. Βραζιλία 1-1-0 3-1 4

2. Ελβετία 1-1-0 3-2 4
3. Σερβία 1-0-1 2-2 3
4. Κόστα Ρίκα 0-0-2 0-3 0

3η αγωνιστική (27/06)

Σερβία - Βραζιλία (21:00, Otkrytiye Arena, Μόσχα)
Ελβετία - Κόστα Ρίκα (21:00, Nizhny Novgorod Stadium, Νίζνι)

6ος όμιλος
1η αγωνιστική (17-18/06)
Γερμανία - Μεξικό                0-1
Σουηδία - Ν. Κορέα             1-0

2η αγωνιστική (23/06)
Ν. Κορέα - Μεξικό (18:00, Rostov Arena, Ροστόφ)
Γερμανία - Σουηδία (21:00, Fisht Olympic Stadium, Σότσι)

Ομάδες Ν-Ι-Η Τέρματα Βαθμοί
1. Μεξικό 1-0-0 1-0 3
2. Σουηδία 1-0-0 1-0 3
3. Γερμανία 0-0-1 0-1 0
4. Νότια Κορέα 0-0-1 0-1 0

3η αγωνιστική (27/06)
Ν. Κορέα - Γερμανία (17:00, Kazan Arena, Καζάν)
Μεξικό - Σουηδία (17:00, Central Stadium, Εκατερίνμπουργκ)

7ος όμιλος
1η αγωνιστική (18/06)
Βέλγιο - Παναμάς         3-0
Τυνησία - Αγγλία          1-2

2η αγωνιστική (23-24/06)
Βέλγιο - Τυνησία (15:00, Otkrytiye Arena, Μόσχα)
Αγγλία - Παναμάς (15:00, Nizhny Novgorod Stadium, Νίζνι)

Ομάδες Ν-Ι-Η Τέρματα Βαθμοί
1. Βέλγιο 1-0-0 3-0 3
2. Αγγλία 1-0-0 2-1 3
3. Τυνησία 0-0-1 1-2 0
4. Παναμάς 0-0-1 0-3 0

3η αγωνιστική (28/06)
Αγγλία - Βέλγιο (21:00, Kaliningrad Stadium, Καλίνινγκραντ)
Παναμάς - Τυνησία (21:00, Mordovia Arena, Σάρανσκ)

8ος όμιλος
1η αγωνιστική (19/06)
Κολομβία - Ιαπωνία            1-2
Πολωνία - Σενεγάλη           1-2

2η αγωνιστική (24/06)
Ιαπωνία - Σενεγάλη (18:00, Central Stadium, Εκατερίνμπουργκ)
Πολωνία - Κολομβία (21:00, Kazan Arena, Καζάν)

Ομάδες Ν-Ι-Η Τέρματα Βαθμοί
1. Ιαπωνία 1-0-0 2-1 3
2. Σενεγάλη 1-0-0 2-1 3
3. Πολωνία 0-0-1 1-2 0
4. Κολομβία 0-0-1 1-2 0

3η αγωνιστική (28/06)
Ιαπωνία - Πολωνία (17:00, Volgograd Arena, Βόλγκογκραντ)
Σενεγάλη - Κολομβία (17:00, Cosmos Arena, Σαμάρα)

Φάση «16» (30/6-3/7)
1) Νικητής 3ου ομίλου - Δεύτερος 4ου ομίλου (30/06, 17:00, Kazan Arena, Καζάν)

2) Νικητής 1ου ομίλου - Δεύτερος 2ου ομίλου (30/06, 21:00, Fisht Olympic Stadium, Σότσι)

3) Νικητής 2ου ομίλου - Δεύτερος 1ου ομίλου (01/07, 17:00, Luzhniki Stadium, Μόσχα)

4) Νικητής 4ου ομίλου - Δεύτερος 3ου ομίλου (01/07, 21:00, Nizhny Novgorod Stadium, Νίζνι)

5) Νικητής 5ου ομίλου - Δεύτερος 6ου ομίλου (02/07, 17:00, Cosmos Arena, Σαμάρα)

6) Νικητής 7ου ομίλου - Δεύτερος 8ου ομίλου (02/07, 21:00, Rostov Arena, Ροστόφ)

7) Νικητής 6ου ομίλου - Δεύτερος 5ου ομίλου (03/07, 17:00, Krestovsky Stadium, Αγία Πετρούπολη)

8) Νικητής 8ου ομίλου - Δεύτερος 7ου ομίλου (03/07, 21:00, Otkrytiye Arena, Μόσχα)

Προημιτελική Φάση (6-7/7)
 9) Νικητής 1 - Νικητής 2 (06/07, 17:00, Nizhny Novgorod Stadium, Νίζνι)
10) Νικητής 5 - Νικητής 6 (06/07, 21:00, Kazan Arena, Καζάν)
11) Νικητής 7 - Νικητής 8 (07/07, 17:00, Cosmos Arena, Σαμάρα)
12) Νικητής 3 - Νικητής 4 (07/07, 21:00, Fisht Olympic Stadium, Σότσι)

Ημιτελική Φάση (10-11/7)
13) Νικητής 9 - Νικητής 10 (10/07, 21:00, Krestovsky Stadium, Αγία Πετρούπολη)
14) Νικητής 11 - Νικητής 12 (11/07, 21:00, Luzhniki Stadium, Μόσχα)

«Μικρός» Τελικός (14/7)
Ηττημένος 13 - Ηττημένος 14 (17:00, Krestovsky Stadium, Αγία Πετρούπολη)

Τελικός (15/7)
Νικητής 13 - Νικητής 14 (18:00, Luzhniki Stadium, Μόσχα)

 

Περισσότερα Άρθρα...