Μια εξαιρετική (εκτός της πρώτης περιόδου)Εθνική Ελλάδας κατανίκησε με 81-63 την Τουρκία στο δεύτερο ημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά της Βικτόρια (Καναδάς) και θα παίξει στον τελικό με την Τσεχία (5/7, 02:05), για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η φάση των προημιτελικών του Euro 2020 ξεκινάει την Παρασκευή 2/7. Αυτά είναι τα ζευγάρια και οι ώρες των αγώνων, οι οποίοι θα προβλήθούν από τον ΑΝΤ1. 

Η Ιταλία επικράτησε της Ουαλίας με 1-0 στο Ολίμπικο της Ρώμης και με τρεις νίκες εξασφάλισε την πρωτιά στον 1ο όμιλο.

Η Ελβετία κόντρα σε κάθε προγνωστικό επιβλήθηκε της στην διαδικασία των πέναλτυ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro. Πρόκριση και για την Ισπανία μετά την δύσκολη επικράτηση επί της Κροατίας με 5-3 στην παράταση.

Eπιστολή προς τον ομόλογό του της Βόρειας Μακεδονίας Μπουγιάρ Οσμάνι απέστειλε ο υπουργού Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ζητώντας την πλήρη, συνεπή και με καλή πίστη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τη φάση των «32» του Europa League. Ο μοναδικός εκπρόσωπος μας Ολυμπιακός κληρώθηκε με αντίπαλο την ολλανδική Αϊντχόφεν.

Περισσότερα Άρθρα...