Τεχνικό φιάσκο στην έναρξη των Ολυμπ. Αγώνων - Μεγαλειώδης η τελετή έναρξης (vid)

Κόσμος
Tools

sotsi enarksi apotyx

Μια αποτυχία «αμαύρωσε» την σημερινή τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι, καθώς η ...πέμπτη χιονονιφάδα δεν έγινε ποτέ ολυμπιακός κύκλος.

Το εφέ που είχαν ετοιμάσει οι Ρώσοι διοργανωτές προέβλεπε την αλλαγή πέντε χιονονιφάδων σε πέντε ολυμπιακούς κύκλους, αλλά κάποιο τεχνικό πρόβλημα δεν επέτρεψε το επιθυμητό αποτέλεσμα και το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων δεν σχηματίστηκε ποτέ.

Επιβλητική η Τελετή Έναρξης

Στο Σότσι της Ρωσίας είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα όπου, από αύριο, ξεκινούν επίσημα τα αθλήματα των 22ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Τελετή Έναρξηςστο Ολυμπιακό Στάδιο Φιστ, χωρητικότητας 40.000 θεατών,ήταν εντυπωσιακή και επιβλητική, με μια αναδρομή στην ιστορία της Ρωσίας μέσα στους αιώνες και μαγευτικά χρώματα και χορογραφίες των 22ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Τρία δισεκατομμύρια θεατές καθηλώθηκαν μπροστά στις οθόνες τους για να παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης των Αγώνων, στους οποίους θα λάβουν μέρος από τις 7 έως τις 23 Φεβρουαρίου, 5.500 αθλητές από 80 χώρες.   

Ωστόσο, αν και η τελετή ήταν επιβλητική, δεν έλειψαν τα μικρά τεχνικά προβλήματα. Μάλιστα, έντονα σχολιάστηκε στα κοινωνικά δίκτυα ότι ένας από τους ολυμπιακούς κύκλους δεν άναψε ποτέ και παρέμεινε στην αρχική μορφή της χιονονιφάδας.

 Το ρωσικό θέρετρο στη Μαύρη Θάλασσα θα φιλοξενήσει τους πιο δαπανηρούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς το κόστος τους ανέρχεται σε 37 δισεκατομμύρια ευρώ.