Το ειδικο αφιέρωμα έκανε της τηλεοπτικής εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη σε ένα από τα πιο σημαντικά έργα που θα γίνουν αποκλειστικά στον Δήμο Ελληνικού-Αρυρούπολης, το Μουσείο Ελληνικού Κινηματογράφου στην διατηρητέα Ξύλινη Παγόδα, στο Ελληνικό . Δειτε το σχετικό βίντεο.

panaia eyxes

Agios Georgios

Από τους δημοφιλέστερους Αγίους σε όλο τον χριστιανικό κόσμο. Ονομάζεται, επίσης, Μεγαλομάρτυς και Τροπαιοφόρος. Ειδικά στη χώρα μας, δεν υπάρχει περιοχή που να μην έχει εξωκλήσι ή εκκλησία αφιερωμένη στη μνήμη του, ενώ το όνομα Γεώργιος είναι από τα πλέον συνηθισμένα.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις

Σε εθνική τραγωδία εξελίσσεται η σύγκρουση των δύο τρένων αργά το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη, με τον αριθμό των νεκρών να έχει φτάσει τους 38, ενώ 85 είναι οι τραυματίες, εκ των οποίων οι 66 νοσηλεύονται (έξι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας).

METEOR RAFALE

Όσοι υποστήριζαν με θέρμη την αγορά των 4ης+ γενιάς α/φ Rafale δεν είχαν μόνο στο μυαλό τους τις εξαιρετικές ικανότητες του γαλλικού μαχητικού στις αερομαχίες.

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε στις 03-02-2023/13:00 τοπική ώρα, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που αναφέρονται στην εξέλιξη του καιρού για την Τρίτη (07/02/2023) και την Τετάρτη (08/02/2023):

Περισσότερα Άρθρα...