Με SMS στο 13033 γίνονται οι μετακινήσεις και η έξοδος από το σπίτι, ενώ θέλει προσοχή να πάρετε απάντηση και να την δείτε για να είστε σίγουροι ότι εγκρίθηκε η μετακίνηση.

Επιμένει η πανδημία, παρά το γεγονός πως διανύουμε την τέταρτη εβδομάδα "lockdown" στην Ελλάδα. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.186 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο. Επίσης, ανακοινώθηκαν 89 νεκροί και 613 διασωληνωμένοι, αριθμός που συνιστά νέο αρνητικό ρεκόρ.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας μετά τα 50 θετικά κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν σε στρατόπεδο στην Τρίπολη.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς η πίεση του διεθνούς παράγοντας εις βάρος του εντείνεται όσο περνά ο καιρός, εξαιτίας της επιθετικής και αναθεωρητικής πολίτικης που επιμένει να εφαρμόζει.

Την Παρασκευή αναμένεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει ανακοινώσεις σχετικά με την άρση ή την παράταση του "lockdown".

Με τα σωληνάκια οξυγόνου μίλησε στην ΕΡΤ 3, μέσα από το Ιπποκράτειο όπου νοσηλεύεται, ο καθηγητής καρδιολογίας Βασίλης Βασιλικός, που έχει νοσήσει με κορονοϊό.

Περισσότερα Άρθρα...