Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε στις 03-02-2023/13:00 τοπική ώρα, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που αναφέρονται στην εξέλιξη του καιρού για την Τρίτη (07/02/2023) και την Τετάρτη (08/02/2023):

protoxronia athina 2023

Πολυάριθμα, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν τον αθηναϊκό ουρανό πάνω από την Ακρόπολη, τη Βουλή και το Σύνταγμα κατά την έλευση του. Ένα γιορτινό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις απόλαυσαν οι κάτοικοι της Αθήνας το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς λίγο πριν την έλευση του νέου έτους, στην πλατεία Συντάγματος.

palaia leoforia 1960

Παλιά Αθήνα του 1960. Άλλοι άνθρωποι, άλλες εικόνες. Τότε που δεν έβγαζες εισιτήριο σε μηχάνημα ή κάρτα διαδρομών για να επιβιβαστείς στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τότε που έπαιρνες το λεωφορείο και έπρεπε να έχεις ψιλά πάνω σου γιατί «έκοβες» μέσα το εισιτήριο.

efxes protoxronias 2023

Ας είναι το νέο έτος 2023 το έτος της αναζωογόνησης των μέχρι σήμερα ταλαιπωρημένων ψυχών τε και σωμάτων μας.

nea selini

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο τετραγωνίζει με τον Άρη στους Διδύμους φέρνοντας εντάσεις, διαφωνίες και ρήγματα στις σχέσεις. Μπορούμε να κάνουμε προσεκτικά νέα ξεκινήματα και να βάλουμε μια τάξη στη ζωή μας. Δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια και θέλουμε όλα να κυλάνε σωστά. Οργανώνουμε την καθημερινότητά μας και επικεντρωνόμαστε στην υγεία μας.

Περισσότερα Άρθρα...