Απομακρύνουν τα σαραβαλάκια από τους δρόμους οι Δήμοι Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου

ΝΟΤΙΟΙ ΔΗΜΟΙ
Tools

konst apomakr ix 2

EΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΎΠΟΛΗ

Όπως είχε δεσμευτεί ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος , αμέσως μετά το Πάσχα , άρχισε η περισυλλογή των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων στην πόλη .

Η αρχή έγινε στις οδούς Γραβιάς , Διγενή Ακρίτα και Ροδοπόλεως και θα συνεχιστεί σε όλη την πόλη δυο φορές την εβδομάδα :

«Νοικοκυρεύουμε την πόλης μας , μέρα με την μέρα , όπως είχαμε υποσχεθεί , δίνοντας βαρύτητα στην καθημερινότητα και την καθαριότητα της γειτονιάς μας» δήλωσε ο δήμαρχος

konst apomakr ix 2.

ΑΛΙΜΟΣ

Οπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Αλίμου, από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί συνολικά 173 εγκαταλειμμένα οχήματα. Από αυτά απομακρύνθηκαν ήδη τα 37. Άλλα 63 βρίσκονται στη διαδικασία της οριστικής απομάκρυνσης και θα έχουν απομακρυνθεί μέχρι τα μέσα Μαΐου και για άλλα 38 αναμένουμε να παρέλθει η νόμιμη χρονική προθεσμία για να τα απομακρύνουμε.

Από την πρώτη μέρα της θητείας της, η νέα Δημοτική Αρχή του Ανδρέα Κονδύλη ξεκίνησε συστηματική προσπάθεια για την απομάκρυνση των εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων από τους δρόμους του Αλίμου, προκειμένου να προστατευθεί το περιβάλλον, η κυκλοφοριακή ασφάλεια, αλλά και η αισθητική εικόνα της πόλης μας.