«Ροζ» ιστορίες στη Γλυφάδα με πελάτες... υπεράνω υποψίας

ΝΟΤΙΟΙ ΔΗΜΟΙ
Tools

pink

Δύο μαστροποί που εκπόρνευαν καλλονές μέσω «ροζ» ιστοσελίδων συνελήφθησαν από την Αστυνομία σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Πρόκειται για έναν 37χρονο και έναν 62χρονο, οι οποίοι αναρτούσαν... hot αγγελίες στο διαδίκτυο από όπου αλίευαν πλούσιους πελάτες που ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν 100 ευρώ για μία ώρα με μία καλλονή.

Οι μαστροποί συνόδευαν τις γυναίκες σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας όπου κλεινόταν το ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων έστησαν «παγίδα» στον 37χρονο και την 62χρονη κλείνοντας ραντεβού ως «πελάτες».

Η συνάντηση έγινε στις 30 Οκτωβρίου 2015 –απόγευμα- στο ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Όταν οι Ρουμάνες καλλίγραμμες γυναίκες παρέλαβαν τα χρήματα από τους «πελάτες» στα δωμάτια οι αστυνομικοί αποκάλυψαν την ταυτότητά τους και τις προσήγαγαν.

Ταυτόχρονα, άλλοι συνάδελφοί τους συνέλαβαν τον 37χρονο μαστροπό και την 62χρονη συνεργό του, οι οποίοι είχαν μεταφέρει στο ξενοδοχείο τις Ρουμάνες και τις περίμεναν να τελειώσουν για να τις παραλάβουν με αυτοκίνητο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το κύκλωμα είχε στο πελατολόγιό του από άτομα της «διπλανής πόρτας» -οικογενειάρχες, καταστηματάρχες- μέχρι επιχειρηματίες. Από την ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα, 3.000 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.