Κινέζικα στη Γλυφάδα, Ισπανικά στα Βριλήσσια

ΝΟΤΙΟΙ ΔΗΜΟΙ
Tools

frontistirio

Παντιοτρόπως προσπαθούν οι δήμο να ενισχύσουν την μαθητιώσα νεολαία στον ανταγωνισμό εργασίας και στον εμπλουτισμό των προσόντων και εν’ όψη κρίσης αναπτύσσουν δεκάδες προγράμματα κυρίως για τα παιδιά που δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν επιπρόσθετες δραστηριότητες

 Ο Δήμος Γλυφάδας, ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την καθηγήτρια Παναγιώτα Παπαδοπούλου, προσφέρει δωρεάν μαθήματα κινεζικής γλώσσας, για αρχάριους. Η κυρία Παπαδοπούλου παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες της για την εκμάθηση μιας ταχύτατα αναπτυσσόμενης ξένης γλώσσας.

 Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε αίθουσα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, κάθε Δευτέρα, από τις 9 ως τις 10 μ.μ.

 Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 2132025378. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


 Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας ξεκινάει δωρεάν μαθήματα Ισπανικών σε επίπεδο αρχαρίων τα οποία απευθύνονται σε μαθητές και ενήλικες.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο 1ο Γυμνάσιο Βριλησσίων από τον εθελοντή καθηγητή κ. Μπαλατσούκα Αλέξανδρο. Θα δημιουργηθούν δυο τμήματα διδασκαλίας.

Tμήμα μαθητών: κάθε Τετάρτη, 15:10-15:55

Tμήμα ενηλίκων: κάθε Τετάρτη, 16:00-16:45

 Αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται στο 1ο Γυμνάσιο Βριλησσίων και στο γραφείο της Αντιδημαρχίας Παιδείας, στο Δημαρχείο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213-2050501 και e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..