Δήμαρχος Π. Φαλήρου: Βραβείο "Προσωπικότητα της Χρονιάς" στην Τ.Α.!

ΝΟΤΙΟΙ ΔΗΜΟΙ
Tools

xatz-vraveysi

Στην αίθουσα τελετών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την 6η απονομή των βραβείων "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ 2013 - 2014", τίμησε ανθρώπους που ξεχώρισαν με το έργο τους το 2013, στα Γράμματα και στις Τέχνες, στην Επιστήμη, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην Εκπαίδευση, καθώς και στον Επιχειρηματικό τομέα και στο Κοινωνικό έργο.

Το Δ.Σ. της Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά, σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Κ. και τη διοργανώτρια Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, για τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επέλεξαν να βραβεύσουν τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη.

Μετά τη βράβευσή του, ο κ. Χατζηδάκης που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Λένα, απευθυνόμενος στον κόσμο που είχε κατακλύσει την αίθουσα, είπε πως, το βραβγείο αυτό το χαρίζει και το αφιερωνει σε όλες και όλους αυτούς, οι οποίοι, σ' αυ τές τις τόσο δύσκολες μέρες, που ζούμε, έχουν χάσει το χαμόγελό τους, έχουν χάσει την πίστη τους και περιμένουν το μοιραίο.

Και συνέχισε λέγοντας: "Σ' αυτούς τους συνανθρώπους μας πρέπει να πούμε, ότι υπάρχουν άνθρωποι που με πάθος αγωνίζονται για να κρατηθεί η χώρα στο επίπεδο του χρειάζεται. Και να ξέρετε πως, είτε βρέξει είτε χιονισει, το αγριολούλουδο που λέγεται Ελλάδα, πάλι θ' ανθίσει".

ebep aithousa vrav

με πληροφοριες  vimaonline