ΓΛΥΦΑΔΑ: Υποψήφιος δήμαρχος ο ευρωβουλευτής Γ. Παπανικολαόυ της γενιάς των 40ριδων

Γλυφάδας
Tools

Μετά τον Γιάννη Κωνσταντάτο στο Ελληγηνικό-Αργυρούπολη, τον Ανδρέα Κανδύλη στον Αλιμο και τρίτος εκπρόσωπος της φρέσκιας, ικανής και πολλά υποσχόμενης γεννιάς των 40ριδων αυτοδικοικητικών ανάγγειλε την υποψηφιότητά του στον όμορο δήμο Γλυφάδας.

Με ευρωπαϊκό αέρα έκανε την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας, επισημοποιώντας παράλληλα την κάθοδό του ως υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου, στις 14 Δεκεμβρίου, στον καλλιτεχνικό χώρο AntArt στη Γλυφάδα.

Η επίσημη αναγγελία της καθόδου του έγινε παρουσία πολλών εκπροσώπων του ελληνικού κοινοβουλίου, εκπροσώπων τοπικών φορέων, και πλήθος κόσμου, αφού το αδιαχώρητο επικράτησε τόσο μέσα στην αίθουσα όσο και έξω απ' αυτήν.

Ο ίδιος ο Γ. Παπανικολάου έθεσε τους άξονες και τις κατευθύνσεις που σκοπεύει να ακολουθήσει, ένας εκ των οποίων είναι και η αναπτυξιακή πορεία της πόλης μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα, η οποία αναπόφευκτα θα δημιουργήσει και νέες θέσεις εργασίας που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

"Είμαστε εδώ, είπε στην ομιλία του, γιατί πιστεύουμε στη Γλυφάδα, στην πόλη που μεγαλώσαμε και δεν ανεχόμαστε να χάνει άλλες ευκαιρίες, τη στιγμή που βλέπουμε άλλες πόλεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με πολύ λιγότερες δυνατότητες να προοδεύουν και μάλιστα με πολλή μεγαλύτερη ταχύτητα". Και συνέχισε.

"Δεν είμαστε εδώ μόνο για να ασκούμε κριτική στην κεντρική εξουσία. Θα το κάνουμε κι αυτό. Αλλά πρώτα θα βάλουμε σε τάξη τα του οίκου μας. Πρώτα θα αξιοποιήσουμε τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας και θα φτιάξουμε το σπίτι μας".

"Δεν αγαπάμε απλά τη Γλυφάδα" υπογράμμισε, "είμαστε φανατικοί οπαδοί της" και θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσει η πόλη σελίδα.

Είμαστε πέρα και πάνω από κόμματα

Παρ' όλο που ο ίδιος δραστηριοποιείται πολιτικά πολλά χρόνια στο χώρο της Ν.Δ., στην όντως εντυπωσιακή συγκέντρωση του έστειλε το μήνυμα πως δεν απευθύνεται μόνο στους νεοδημοκράτες.

"Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε, να πετύχουμε τη συναίνεση", υπογράμμισε, στέλνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα. Δεν διακρίνουμε, δεν αποκλείουμε με βάση ιδεολογικές τοποθετήσεις". "Είμαστε εδώ" κατέληξε, "πέρα και πάνω από κόμματα".

πληροφοριες vimaonline