Γ. Παπανδρέου : Ξόδεψε.... 200.000 ευρώ για το ταξίδι του στην Κόστα Ρίκα...!!!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

papadreou kastelorizo

Τον Μάρτιο του 2012 έφτασε στην Ιπποκράτους ο λογαριασμός για την μετάβαση του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρικα τον Ιανουάριο του ίδιου χρόνου για την ετήσια Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Βλέποντας λοιπόν τη... λυπητερή, ο Βενιζέλος κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό.

Περίπου 200.000 ευρώ ήταν το κόστος του ταξιδιού στην Κοστα Ρικα. Αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία χλιδάτα, γεύματα με «χρυσά κουτάλια» και άλλες σπατάλες που ο Γ. Παπανδρέου φυσικά τα χρέωνε στο κόμμα που χρηματοδοτεί ο Ελληνας και η Ελληνίδα.

Ανάλογο αίτημα για την κάλυψη υπέρογκων εξόδων από το ΠΑΣΟΚ διατυπώθηκε και τον Απρίλιο του 2012 για να πάει ο ΓΑΠ σε νέα σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο Κειπ Τάουν της Ν. Αφρικής!!

Όταν ο κ. Βενιζέλος αντέδρασε, ο ΓΑΠ του απάντησε : «Είναι προς τιμήν του ΠΑΣΟΚ ότι εκλέχτηκα και πάλι...... πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς»....!!!! Της ανύπαρκτης σημειώνουμε εμείς.....

Εις υγείαν λοιπόν των.... πάντα ευκολόπιστων κορόϊδων αυτού του δύσμοιρου και προδομένου τόπου!!

Τα χρήματα των Ελλήνων που υποφέρουν στην υπηρεσία των, δυστυχώς, επανεκλεγμένων και μισθοδοτούμενων αδρα, ως βουλευτές, περιοδευόντων ανα τον κόσμο και ακόμη ατιμώρητων "σωτήρων" του!!