Στις 20 Ιουλίου η μεγάλη συναυλία των Scorpions στο Φάληρο

Ψυχαγωγία
Tools

scorpions

Σε λίγες μέρες θα προσγειωθούν στην Ελλάδα οι θρυλικοί «Σκορπιοί» για να δώσουν ακόμα μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016, στο πλαίσιο της «50th Anniversary World Tour», της παγκόσμιας περιοδείας για τον εορτασμό των 50 ετών της καριέρας τους.

Η συναυλία της 20ης Ιουλίου θα είναι η πρώτη «κανονική» εμφάνισή τους στην Αθήνα από το 2010 και την sold-out συναυλία τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς στο ενδιάμεσο είχαν παίξει unplugged στις επίσης sold-out συναυλίες τους στον Λυκαβηττό που ηχογραφήθηκαν ζωντανά και κυκλοφόρησαν ως μέρος της επίσημης δισκογραφίας τους.

Στην Πλατεία Νερού, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, οι Scorpions θα παρουσιάσουν ξανά στο κοινό όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, καθώς και – για πρώτη φορά – τραγούδια από την δισκογραφία τους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970.

Η συναυλία στο Φάληρο θα είναι η μοναδική εμφάνιση του συγκροτήματος στη χώρα μας για το 2016. Το live θα ανοίξουν οι Firewind του «δικού μας» -γνωστού και ως κιθαρίστα του Ozzy- Gus G.

Εισιτήρια:
Προπώληση
Αρένα: 35 ευρώ
Golden Arena: 55 ευρώ

Ταμείο
Αρένα: 40 ευρώ
Golden Αρένα: 60 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.tickethour.com, Public, SevenSpots, Ιανός.