Βουλιαγμένη: Ενας γάμος αξίας.... 5.000.000 ευρώ

Showbiz - Music
Tools

bouliagm gamos1

Παραμυθένιο γάμο που θύμιζε σκηνικό του Χόλυγουντ έκαναν στον αστέρα της Βουλιαγμένης ο Λεωνίδας Φωτεινόπουλος και η Ταμάρα Ζειν (με καταγωγή από το Λίβανο και γονείς τους ιδιοκτήτες της ναυτιλιακής Naftomar) που κόστισε περίπου 5.000.000 ευρώ.

Οι προσκεκλημένοι ήταν περίπου 500, ανάμεσά τους και πολλοί γόνοι εφοπλιστικών οικογενειών της Ελλάδας, αλλά και πολιτικοί. Και οι ετοιμασίες είχαν ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες.
vouliagm gamo2
 
Από την Παρασκευή ξεκίνησε το τριήμερο γαμήλιο γλέντι με ένα φαντασμαγορικό show στη Λίμνη Βουλιαγμένης, για να καταλήξει την Κυριακή σε ένα after wedding party σε γνωστό κλάμπ των Αθηνών. Και το κόστος του γάμου άγγιξε τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, αφού μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν ο διάσημος τραγουδιστής Τζέισον Ντερούλο, αλλά και ο dj Μικέλε.
 
Εντυπωσιακή η νύφη εμφανίστηκε με ένα λευκό νυφικό και πέπλο που είχε κεντημένα χιλιάδες στρας και ζιργκόν και έμοιαζε με πριγκίπισσα από τις “Χίλιες και μία νύχτες”.
 
Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν οι οικογένειες Λαιμού, Βαφειά, Λάτση, Λαλαούνη, Γουρδομιχάλη, Κορωνιού, Βαρδινογιάννη, Λεβεντάκη, Φράγκου, Τσάκου, Ορφανίδη και Μαρτίνου, αλλά και πολιτικοί όπως ο Αντώνης Σαμαράς, η Έυα Καϊλή και πολλοί Λιβανέζοι επιχειρηματίες και πολλοί φίλοι του ζευγαριού, απόλαυσαν μια ελληνική βραδιά.
 
Αυτ'ά όλα στην ΕΛλα΄δα της κρίσης....
 
bouliagm gamo3