Οι κακές μπάρες του δρόμου μεταμορφώθηκαν... σε βέλη και σκότωσαν τον Παντελή Παντελίδη

Showbiz - Music
Tools

pantelidis tzip

Σε ένα γκαράζ στη Βουλιαγμένη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το μοιραίο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη.

Η αστυνομία μετέφερε στο συγκεκριμένο σημείο το τζιπ καθώς το όχημα αναμένεται να εξεταστεί από εμπειρογνώμονες της Τροχαίας, προκείμενου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής και αν τραυματιστούν δύο κοπέλες που βρίσκονταν μαζί του.Όλα αυτά ενώ έγινε γνωστό πως η οικογένεια του θύματος κατέθεσε αίτηση στον εισαγγελέα για δικό της πραγματογνώμονα, καθώς θεωρεί είτε ότι υπήρξε δολιοφθορά στο αυτοκίνητο, είτε ότι κάποιος έριξε κάτι στο ποτό του και γι” αυτόν τον λόγο ζητάει να οριστεί ειδικός που θα εξετάσει τα δεδομένα.

Επί του παρόντος πάντως, η έρευνα διεξάγεται από την Τροχαία, όπως έχει οριστεί αυτεπάγγελτα, η οποία είναι η μόνη αρμόδια σε αυτό το στάδιο να ορίσει πραγματογνώμονα. Οι εισαγγελικές αρχές επί του παρόντος δεν μπορούν να παρέμβουν με τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης καθώς δεν έχουν παραλάβει δικογραφία, ούτε έχουν ασκήσει ποινικές διώξεις.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, οι μπάρες στις οποίες έπεσε πάνω το τζιπ ήταν σε πολύ κακή κατάσταση με αποτέλεσμα από την πρόσκρουση «να μεταμορφωθούν σε βέλη», όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν.

 

Λατρεία και λαϊκό προσκύνημα

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στην πρωτεύουσα φτάνουν για την κηδεία του Παντελή Παντελίδη άνθρωποι ακόμη κι από την επαρχία!

Το βράδυ της Παρασκευής, έξω από το πατρικό του είχε δημιουργηθεί "λαοθάλασσα". Είχε ήδη γίνει γνωστό πως εκεί θα μεταφέρονταν η σορός του, η οποία σήμερα από τις 10:00 και μετά θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Αργότερα θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ για τις 15:00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η κηδεία του στον Ι.Ν. της Μεταμόρφωσης...
Κοσμοσυρροή στη Νέα Ιωνία

Ο χαμός του Παντελή Παντελίδη "βύθισε" σε βαρύ πένθος την οικογένεια του.Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και η σπαρακτική μορφή της χαροκαμένης μητέρας του, Αθηνάς, στην οποία είχε ιδιαίτερη αδυναμία και της αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια του.

Δεκάδες κόσμου συγκεντρώνονταν από το πρωί της Παρασκευής στο πατρικό του Παντελή Παντελίδη στη Νέα Ιωνία, εκεί όπου μεταφέρθηκε η σορός του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα.

Την σορό μετέφερε ένα λευκό αυτοκίνητο, ενώ το φέρετρο ήταν επίσης λευκό. Ο Παντελής Παντελίδης σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ντυμένος με την στολή του Πολεμικού Ναυτικού, στο οποίο υπηρέτησε για δέκα ολόκληρα χρόνια...