Πρέσβειρα της Ελλάδας για τον τουρισμό θέλει να γίνει η Αντζελίνα Τζολί

Showbiz - Music
Tools

ajelina tsipras

Να γίνει «πρέσβειρα της Ελλάδας» πρότεινε η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, για τους πρόσφυγες.

Όπως γράφει το «Έθνος της Κυριακής», με τον τρόπο αυτό θέλησε να εκφράσει την εκτίμησή της στη χώρα μας για τα όσα έχει κάνει η Ελλάδα για την περίθαλψη των προσφύγων, προτείνοντας συγκεκριμένα στον Αλέξη Τσίπρα να γίνει το «πρόσωπο» μιας τουριστικής καμπάνιας για τη χώρα μας.

Μάλιστα, αφού ενημερώθηκε από τον Έλληνα πρωθυπουργό, ανέφερε ότι θα μπορούσε να έλθει σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους του Χόλιγουντ, ώστε να συμμετάσχουν και εκείνοι σε μία κοινή προσπάθεια προβολής της Ελλάδας.

Άλλωστε, φεύγοντας από τη Λέσβο εξέφρασε για μία ακόμη φορά την αγάπη της για την Ελλάδα, υποσχόμενη ότι θα επιστρέψει στο νησί το καλοκαίρι για διακοπές.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι η Ελλάδα «κυνηγάει» την Αντζελίνα Τζολί. Ελληνικής καταγωγής είναι η Τζένιφερ Άνιστον, πρώην σύντροφος του Μπραντ Πιτ, από την οποία τους... χώρισε, αλλά και ότι στη Σαντορίνη γυρίστηκε μία μεγάλη της κινηματογραφική επιτυχία, η ταινία «Tomb Raider 2: Το λίκνο της ζωής». Από τα γυρίσματα λάτρεψε την Οία την οποία επισκέφθηκε το 2010 αλλά και το 2012 μαζί με τον Μπραντ Πιτ και τα παιδιά τους.

Πληροφορίες επίσης την θέλουν να ενδιαφέρεται να αγοράσει το νησάκι Γαία στο Ιόνιο.