Και επισήμως στον ΑΝΤ-1 ο Nίκος Χατζηνικολάου - Η ανακοίνωση του καναλιού.

Showbiz - Music
Tools

xatzinikolaou

Το δελτίο Τυπου ήταν έτοιμο απο χθες.

Ο ΑΝΤ-1 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017.

Τέλος, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο παρουσιαστής εκτός από το δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζει, στο κανάλι του Αμαρουσίου, και την επιτυχημένη πολιτική εκπομπή, enikos.

Ενοχλημένη η Χούκλη με τον ΑΝΤ1...Χούκλη αποχαιρέτησε μόνο τους δημοσιογράφους...

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αλλαγή σκυτάλης στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 έγινε με άκομψο τρόπο ως προς το πρόσωπο της Μαρίας Χούκλη.

Και μπορεί η δημοσιογράφος με διάφορες ευκαιρίες να είχε εκφράσει την επιθυμία να κλείσει τον κύκλο της καριέρας της που αφορούσε στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων... τελικά οι όροι με τους οποίους γίνεται αυτό είναι τουλάχιστον προβληματικοί!

Βεβαίως από μόνο του το περιβάλλον είναι προβληματικό... αφού τίποτα πια σε αυτή τη χώρα δεν είναι κανονικό... Παρόλα αυτά οι λεπτομέρειες πάντα κάνουν τη διαφορά και βοηθούν στο να κρατηθούν ορισμένα προσχήματα... ώστε να μην «τραυματιστούν» επαγγελματικές σχέσεις χρόνων, αλλά και καριέρες που χτίστηκαν με κόπο και θυσίες.

Δυστυχώς όμως η διάρκεια και το βάθος της κρίσης έχει δηλητηριάσει και ισοπεδώσει τα πάντα... Όλοι και όλα είναι αναλώσιμα... Ο κανόνας πλέον στην αγορά συμπυκνώνεται στη γνωστή φράση «ο θάνατός σου, η ζωή μου»!

Έτσι η Μαρία Χούκλη δυσαρεστημένη από την εξέλιξη των πραγμάτων, αλλά κυρίως ενοχλημένη με τη συμπεριφορά του καναλιού απέναντί της για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει στο πλαίσιο των αλλαγών που πραγματοποιεί στον ενημερωτικό του τομέα... λέγεται ότι ήδη αποχαιρέτησε, δηλώνοντας ότι δεν θα ξανά εμφανιστεί στα δελτία.

Μάλιστα σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, χαιρέτησε μόνο τους συναδέλφους της δημοσιογράφους και όχι τη διοίκηση εκδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την πικρία της.

Άλλωστε όπως αρκετοί έλεγαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στα γραφεία του καναλιού... η ευθύνη για τις κακές επιδόσεις του δελτίου ειδήσεων δεν ήταν της Μαρίας Χούκλη, αλλά πρωτίστως της διεύθυνσης ειδήσεων.

Όπως και να ‘χει η Μαρία Χούκλη πλέον αποτελεί παρελθόν για τον ΑΝΤ1 που αποφάσισε να γυρίσει σελίδα... στο μέσο της σεζόν – ομολογουμένως, άγαρμπα... αφού ακόμη και στελέχη του καναλιού αιφνιδιάστηκαν για τον τρόπο με τον οποίο η επιχείρηση αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τη δημοσιογράφο.

Δεν είναι τυχαίο όμως, ότι αρκετοί μιλούσαν για στραπατσάρισμα της παρουσιάστριας... κάτι που θα μπορούσε να αποφευχθεί αν όλα γίνονταν πιο προσεκτικά και λιγότερο βιαστικά