Τι γύρευε η Βάνα Μπάρμπα στο Κατάρ;

Showbiz - Music
Tools
barba katar
 
Και ξαφνικά στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons της Ντόχα του Κατάρ, την ώρα που συγκεντρώνονταν οι επιχειρηματίες (Έλληνες και Καταρινοί) για να τους μιλήσει ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς κάνει την εμφάνισή της η κυρία Βάνα Μπάρμπα:
 
«Γεια σας, ήρθα και εγώ, ήμουν... εδώ γύρω και πέρασα», είπε σε μερικούς γνωστούς της επιχειρηματίες, που την κοίταζαν έκπληκτοι. Η κυρία Μπάρμπα, η οποία υπενθυμίζω ήταν και υποψηφία στις βουλευτικές εκλογές με το κόμμα του κ. Γ. Καρατζαφέρη (χωρίς να την προσκαλέσει κανείς) παρακολούθησε ένα μεγάλο μέρος της ομιλίας του Πρωθυπουργού. Τι ακριβώς είχε συμβεί;

Συνεργάτης μου επικοινώνησε μαζί της και την ρώτησε τον λόγο που βρισκόταν στο Κατάρ και μάλιστα την ώρα που ο Πρωθυπουργός μιλούσε προς τους επιχειρηματίες. Και το μυστήριο λύθηκε όταν η κυρία Μπάρμπα, είπε ότι βρισκόταν στο... Ντουμπάϊ με μία εταιρεία που έχει ιδρυθεί για την προώθηση επιχειρήσεων στον Αραβικό Κόλπο, πετάχτηκε (όταν έμαθε περί Σαμαρά) και στο (διπλανό) Κατάρ και βρέθηκε και στο Four Seasons και παρακολούθησε... ταπεινά την ομιλία, σαν μια απλή ένοικος του ξενοδοχείου ή μια νεοφώτιστη επιχειρηματίας.
 
Και μία λεπτομέρεια. Η κυρία Μπάρμπα δεν θέλησε να έχει καμία επαφή με τους Έλληνες πολιτικούς. Μάλλον για να μην παρεξηγηθεί η παρουσία της στο Κατάρ.
 
"BΗΜΑτοδότης"