Σε υψηλά επίπεδα επιμένουν τα κρούσματα, όπως δείχνουν τα στοιχεία που δημοσιεύει ο ΕΟΔΥ για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα. Την ίδια ώρα, αυξάνονται σταθερά ο αριθμός των νοσηλειών, καθώς επίσης και των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία της επικράτειας.

Τη δύσκολη επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα δείχνουν για άλλη μία ημέρα τα στοιχεία που δημοσιεύει ο ΕΟΔΥ για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού, με τον αριθμό των νοσηλειών να αυξάνεται σταθερά, καθώς επίσης και των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία της επικράτειας.

Συνεχίζει να εξαπλώνεται ο κορονοϊός σε όλη τη χώρα με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει σήμερα Σάββατο (31.07.2021) 2.760 νέα κρούσματα.

Ο ΕΟΔΥ στη σημερινή ανακοίνωσή του για την πορεία της πανδημίας ανακοίνωσε 2874 νέα κρούσματα, από τα οποία 993 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική, 308 στη Θεσσαλονίκη και Κρήτη 281

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.593, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 482.145 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

Περισσότερα Άρθρα...