Πρωτοβουλία Καμμένου για συζήτηση στη Βουλή, προ ημερησίας διάταξης για την Υγεία

Γενικά
Tools

Για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας ενημερώθηκε από τα προεδρεία του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού του ΕΟΠΥΥ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Τα προεδρεία των Ιατρικών Συλλόγων ενημέρωσαν τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ «για τη δραματική υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας, αλλά και για τα σχέδια του υπουργείου Υγείας που οδηγούν σε απολύσεις περίπου 3.000 γιατρών του ΕΟΠΥΥ και επισήμαναν ότι τίθεται μείζον θέμα ασφαλούς ιατρικής περίθαλψης και δημόσιας Υγείας», σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

Ο κ. Καμμένος, δεσμεύθηκε ότι θα ζητήσει να υπάρξει συνεννόηση με τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, ώστε να κατατεθεί από κοινού αίτημα για την πραγματοποίηση, στην Ολομέλεια της Βουλής, συζήτησης προ ημερησίας διατάξεως για τα θέματα Υγείας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο τομεάρχης Υγείας των ΑΝΕΛ, βουλευτής Α' Πειραιά, Παναγιώτης Μελάς, η βουλευτής Α' Αθηνών, Έλενα Κουντουρά και η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου.

npost