Kύπρος: Βρέθηκε σορός στη πρώτη βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη

Κύπρος
Tools

kokkini limni soros

Μία σορός βρέθηκε λίγα λεπτά μετά τις δύο το μεσημέρι στη βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη, στην περιοχή του Μιτσερού, στην Κύπρο.

Η βαλίτσα μπήκε σε ειδικό σάκο και αυτοψία κάνει ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους. Όπως διαπιστώθηκε περιείχε μία σορό, η οποία πλέον μεταφέρεται στο νεκροτομείο.

 

Ο Υπευθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας Νεόφυτος Σαήλος δήλωσε πως δεν θα γίνει προσπάθεια ανάσυρσης της δεύτερης βαλίτσας σήμερα.

Η πρώτη βαλίτσα περιείχε πτώμα ενήλικης γυναίκας και συνεπώς πρόκειται είτε για την 29χρoνη Φιλιππινέζα Maricar Valdez ή για την 36χρονη Ρουμάνα Livia- Florentina Bunea.

Στη βαλίτσα υπήρχε κομμάτι τσιμέντου και το πτώμα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Ανατριχίλα! Η απάντηση του "serial killer" για το αν έχει κάνει φόνους στην Ελλάδα

Το ενδεχόμενο ο serial killer της Κύπρου να έχει διαπράξει φόνους και στην Ελλάδα ερεύνησαν οι αρχές, καθώς, σύμφωνα με αξιωματικούς, το 2018 έμεινε για ένα μήνα στη χώρα μας (Μάρτιος-Απρίλιος) σε ένα στρατόπεδο στο Κιλκίς μαζί με έναν άλλο κύπριο αξιωματικό.

Ετσι, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha οι Κυπριακές αρχές εστίασαν την έρευνά τους και στην Ελλάδα.

Όταν ρωτήθηκε αν διέπραξε κάποιο φόνο στην Ελλάδα απάντησε κυνικά: «Δεν γνωρίζω καλά και τα μέρη εκεί, οπότε δεν είχα πού να θάψω κάποια γυναίκα».