ΑΛΙΜΟΣ: Αυτοκτόνησε 21χρονος πέφτοντας στο κενό

Αλιμου
Tools

 EKAB

Μία οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε στον Άλιμο σήμερα το πρωϊ. Συνεργεία καθαρισμού του δήμου Αλίμου ήρθαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο γεγονός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του vimaonline.gr γύρω στις 7 το πρωϊ υπάλληλοι του δήμου, κατά την διάρκεια αποκομιδής των σκουπιδιών, διαπίστωσαν ότι ένας άνδρας κειτόταν αιμόφυρτος μέσα στο γκαράζ μονοκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πολυτίμης.

Αμέσως ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Καραμολέγκος κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ διαπίστωσε τον θάνατο του, και κάλεσε τον ιατροδικαστή προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια του θανάτου του.

Αρχικά υπήρξε σύγχυση για τα αίτια θανάτου του νεαρού άνδρα καθώς βρέθηκαν στο πουκάμισό του 5 κηλίδες από αίμα που προσομοίαζαν τραύματα απο σφαίρες.

Ο ιατροδικαστής όμως που εξέτασε τον άνδρα διαπίστωσε ότι ο θάνατος του προήλθε από πτώση, πιθανότατα από την ταράτσα της κατοικίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 21χρονος αντιμετώπιζε το τελευταίο καιρό ψυχολογικά προβλήματα ενώ μαρτυρίες γειτόνων σημειώνουν ότι παλαιότερα είχε αποπειραθεί να βάλει φωτιά στο σπίτι στο οποίο κατοικούσε με την οικογένεια του.

vimaonline