Κατάντια: Εγκαίνια των 4 νέων σταθμών του Μετρό .... εν κρυπτώ!!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

metro tabella 4 stathmoi

Παρουσία του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, του υφυπουργού Μιχάλη Παπαδόπουλου και μεταξύ ολίγων άλλων, η κορδέλέα των εγκαινείων των νέων σταθμών του Μετρό σε Ηλιούπολη, Αλιμο, Αργυρούπολη και Ελληνικό  κόπηκε.... εν κρυπτώ, κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας, αφού η Αστυνομία είχε πληροφορίες ότι ετοιμάζονται κινητοποιήσεις εκ μδημοτικών αστυνομικών και σχολικών φυλάκων.

Κάποιοι ισχυρίζονταν ότι έτσι ήθελαν να  ... την σκάσουν του Κορτζίδη, που ίσως να ετοίμαζε την Παρακευή διαδήλωση για τα αναγκαία έργα προστασίας των γειτονιών του δήμου του από την πιθανή επέλαση των Ι.Χ. που δεν έγιναν, και τα οποία  όμως ζητάει τώρα -  κατόπιν εορτής - να του τα κάνουν οι άλλοι, αφού ο ίδιος για 3.5 χρόνια δεν ασχολήθηκε καν, γιατί..... "περί άλλων τύρβαζε"!

Πάντως, διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικοί είχαν αποκλείσει το σταθμό στην Ηλιούπολη ενώ στο Ελληνικό εμφανίστηκαν με ντουντούκες δημοτικοί αστυνομικοί οι οποίοι φώναξαν συνθήματα, όσο ο κ.Χρυσοχοΐδης βρισκόταν μέσα στο σταθμό και έκανε δηλώσεις.

Να ένα αντιπροσωπευτικό μέτρο της κατάντιας του πολιτικού μας συστήματος.

Από τη μια οι κυβερνώντες φοβούνται να εγκαινιάσουν δημόσια ένα τέτοιο πολύ σημαντικό έργο, που θα αλλάξει τη ζωή πόλεων και πολιτών κι από την άλλη προτιμούν να το εγκαινιάσουν σαν τους κλέφτες, από το να μην βγάλουν ούτε καν μία φωτογραφία των σηματικών αυτών εγκαινίων.
 
Eμείς πάντως βρήκαμε μία στο διαδίκτυο, που δείχνει τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρ. Κορτζίδη να ..... "χαριεντίζεται" με τον εκ ΠΑΣΟΚ προερχόμενο Υπουργό Μεταφορών, Μιχ. Χρυσοχοϊδη!
 
kortzidis gelaei xrisoxoidis
 
Μακάρι να αποδειχθεί ότι αυτός είναι ο πάτος.
 
Με πληροφοριες parapolitiki