Νίκη για τον ΠΑΟ ύστερα από πέντε αγώνες!

Ελλαδα
Tools

Ο Παναθηναϊκός έφτασε ύστερα από καιρό σε νίκη και μάλιστα το κατάφερε σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή τού Ατρομήτου. Η ομάδα του Φάμπρι μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα και το πήρε με το 2-1 στο Περιστέρι.

Το ματς δεν ήταν πολύ καλό ποιοτικά και στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός έδειξε να βελτιώνεται, εκμεταλλεύτηκε λάθος του Γιαννούλη στη φάση του πρώτου γκολ και πήρε τους βαθμούς που τόσο τους είχε ανάγκη. Αν ξεπεραστεί οριστικά η κρίση θα φανεί στο άμεσο μέλλον και φυσικά ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Ατρόμητος γνώρισε την πρώτη ήττα με τον Αναστόπουλο στον πάγκο του και η απόδοσή του ήταν κατώτερη του αναμενομένου.

Στο 59' ο Γιαννούλης έκανε λάθος, ο Τοτσέ πήρε τη μπάλα, πάσα στον Ζέκα και 0-1.

Το 0-2 ήρθε στο 78' όταν ο Τοτσέ έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Ιτάνζ και ο επερχόμενος Μπουμσόνγκ βρήκε δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 90' με σουτ από κοντά του Καραμάνου(1-2).

Διαιτητής: Θάνος.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Πίτου Γκαρσία, Επστάιν, Σουμπίνιο(66' Μπρίτο), Ιγγλέσιας(68' Ουντότζι), Δημούτσος, Κούτσι(79' Καραμάνος).

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Σπυρόπουλος(46' Μαρίνος), Ζέκα, Σισοκό(90' Φουρλάνος), Τοτσέ, Σο, Βιτόλο, Καζιγιάμα(65' Μαυρίας), Μπουμσόνγκ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΣΠΑΝΟ

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γιώργος Σπανός, ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, έριξε «βόμβα» λέγοντας πως θα αφήσει την ομάδα το καλοκαίρι. Το είπε με αφορμή τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά πάντων ύστερα από το 2-1 του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου. Φυσικά, το καλοκαίρι θα δούμε αν γίνουν πράξη τα όσα είπε ο κ. Σπανός.

Τόνισε ο παράγοντας: « Ενημερώνω πως διανύω τους τελευταίους μου μήνες στον Ατρόμητο. Θα κρατήσω τις μετοχές στην κατοχή μου μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα τις αφήσω στον δήμαρχο κ. Παχατουρίδη και στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Αφήνω μια ομάδα καθαρή από χρέη. Δεν είναι δυνατόν να αποδοκιμάζονται παίκτες, προπονητές και διοίκηση επειδή η ομάδα έκαν μια ήττα ύστερα από τόσες αγωνιστικές. Είναι μια αρρωστημένη κατάσταση».

τανεα