#Διορισέ_με_Αλέξη να σου συγχωρεθούν τα κότερα -Το Τwitter γελάει με τα προεκλογικά ρουσφέτια ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

siriza dioriza

Τα ρουσφέτια με τους διορισμούς και τις μετατάξεις θυγατέρων και λοιπών συγγενών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προκαλέσει σάλο αντιδράσεων, οι οποίες κορυφώθηκαν με την απόσυρση της υποψηφιότητας της Τασίας Χριστοδουλοπούλου από τις εθνικές εκλογές.

Οι τουιτεράδες που άλλοτε με χιούμορ, άλλοτε με σκληρότητα σχολιάζουν την επικαιρότητα δεν χαρίστηκαν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία στο παρά πέντε των εκλογών έσπευσαν να βολέψουν συγγενείς σε προνομιακές θέσεις στο Δημόσιο. Αλλοι διορίζοντάς τους με συμβάσεις και άλλοι μετατάσσοντάς τους μεταξύ άλλων και στη Βουλή, σε μόνιμες θέσεις.

Ανάμεσά σε εκείνους που έκαναν χρήση των σχετικών διατάξεων ήταν η πρώην σύζυγος του προέδρου της Βουλής αλλά και η κόρη της αντιπροέδρου της Βουλής Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Η κυνική ομολογία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, ότι εκμεταλλεύτηκε τις διασυνδέσεις και τις γνωριμίες της για να μετατάξει την κόρη της, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις και οργή. Τόσες που η κυρία Χριστοδουλοπούλου δεν άντεξε την κατακραυγή και ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές.

Πάντως, χθες, μετά τις γενικευμένες αντιδράσεις αποφασίστηκε να μην προχωρήσει το δεύτερο κύμα των μετατάξεων που είχε προγραμματιστεί, ανάμεσα στο οποίο βρισκόταν και η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου και του Θοδωρή Δρίτσα.