Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό την διάδοση του Εθελοντικού Κινήματος.

Η Φλόγα της Αγάπης αφίχθηκε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:30μμ στην Πλατεία Κρητών (Τριπόλεως & Χρ. Τραπεζούντος, Αργυρούπολη).

Ακολούθως η φλόγα μεταφέρθηκε από λαμπαδηδρόμους μέσω των  οδών Τριπόλεως & Γ. Μαρίνου, · Τριπόλεως& Εθνάρχου Μακαρίου, · Τριπόλεως & Αφροδίτης,  Τριπόλεως & Ροδοπόλεως, · Τριπόλεως & Αθ.Διάκου, · Αθ.Διάκου→ Χρ.Τραπεζούντος →Λ. Ιασωνίδου.

ellin labadidr2

Ο τερματισμός έγινε στην Πλατεία Σουρμένων στο Ελληνικό, όπου έγινε η υποδοχή της φλογας και η τελετή βράβευσης των εθελοντών αιμοδοτών του δήμο

O Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου, κ. Βασίλης Κρητικός δήλωσε σχετικά:

"Ειμασταν όλοι εκεί...
Ακολουθώντας το Μονοπάτι της Καρδιάς μας🩸
Τα σωματεία μας και Εθελοντές Αιμοδότες διέδωσαν με την παρουσία τους το μήνυμα στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία που διεξήχθη την Τετάρτη 29/9/2021 στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης"

ellin labadidr3