Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Εκστρατεία κατά του καρκίνου του παχέος εντέρου. Ενημέρωση και εξετάσεις για τη δημιουργία προστασίας απέναντι στη νόσο

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

Ο Δήμoς Ελληνικού-Αργυρούπολης, το ΚΕΠ Υγείας και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας, διοργανώνουν και φέτος, πανελλήνια εκστρατεία κατά του καρκίνου του παχέος εντέρου, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και τον υλοποίηση προ συμπτωματικού ελέγχου μέτρησης αιμοσφαιρίνης Κοπράνων δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε όσους πολίτες το επιθυμούν να δημιουργήσουν ασπίδα προστασίας απέναντι στη νόσο με μερικές απλές κινήσεις.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου συμμετέχει ενεργά και σε αυτήν την Εκστρατεία. Βασιζόμενοι στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. προτρέπουμε όλους τους δημότες:

Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων, αν είναι 50 έως 75 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξεταστούν στην ειδική τιμή των 3 ευρώ αφού πρώτα δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ:2132026090. 

Συνεργαζόμενο κέντρο το διαγνωστικό κέντρο της Βιοϊατρικής (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 578, Αργυρούπολη, τηλέφωνο: 21 0993 7770 ή σε όποιο άλλο κέντρο του παραπάνω ομίλου αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. 

Οι ανασφάλιστοι πολίτες από οικονομικά αδύναμες οικογένειες μπορούν να κάνουν την εξέταση εντελώς δωρεάν, αφού πρώτα απευθυνθούν στα ΚΕΠ Υγείας του Δήμου και λάβουν το σχετικό παραπεμπτικό.

Ελάτε να κάνουμε τον Καρκίνο του παχέος εντέρου παρελθόν

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ

dimos karkin paxeos enteroy