astynomia katasxesi narkotika

Την άγρια σκηνή που η συμμορία των ανήλικων επιτίθεται και κλέβει ένα ανυποψίαστο θύμα τους κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής ερευνούσαν εδώ και καιρό τη δράση της συμμορίας των ανηλίκων που κυρίως χτυπούσαν στα νότια προάστια.

Καρπούς απέδωσε η συνάντηση του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης και Προέδρου του ΣΠΑΥ Γιάννη Κωνσταντάτου με τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτρη Κιούση το απόγευμα της Πέμπτης 17 Μαρτίου στο Δημαρχείο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Μια σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί νωρίς το πρωί της Τρίτης (29/06) στο Καβούρι, προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή, καθώς και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παραλιακή, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, κατά το χρονικό διάστημα από 15.12.2021 έως 14.01.2022 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικά τμήματα περιοχής Δήμου Π. Φαλήρου, ως εξής:

Ξεκίνησε από την Περιφέρεια Αττικής η δοκιμαστική λειτουργία των πρώτων τεχνικών μέσων για την ανίχνευση της παραβίασης του κόκκινου. Στην ουσία πρόκειται για νέες κάμερες - «φάκες» οι οποίες θα εγκλωβίζουν όσους παραβιάζουν το κόκκινο φανάρι.

Δύο ανήλικους ηλικίας 14, 16 και έναν νεαρό 19 ετών συνέλαβαν αστυνομικοί με την κατηγορία της ληστείας σε βάρος παιδιών στα νότια προάστια και συγκεριμένα στην Ηλιούπολη και τη Γλυφάδα.

Περισσότερα Άρθρα...