Η βιταμίνη D είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη που παίζει κρίσιμο ρόλο σε πολλές ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού.

Είναι γνωστό ότι τα κύρια συμπτώματα με τα οποία εκδηλώνεται ο κορονοϊός είναι πυρετός, βήχας και δυσκολία στην αναπνοή. Με την πάροδο του χρόνου, εμφανίστηκαν και άλλα συμπτώματα, όπως απώλεια μυρωδιάς και γεύσης, κόπωση, πόνοι στο σώμα, πονοκέφαλος, τριχόπτωση, ακόμη και εξάνθημα στο στόμα. 

Ο διαβήτης τύπου 2 προκαλείται από το γεγονός ότι το σώμα δεν παράγει αρκετή ινσουλίνη, ή επειδή δεν αντιδρά στην ινσουλίνη.

Ο νεός κορωνοϊός SARS-CoV-2 μπορεί να μεταφέρεται με αερόλυμα εκτός από με μεγάλα σταγονίδια. Μικροσκοπικά ιικά σωματίδια μπορούν να παραμείνουν στον αέρα και να μολύνουν τους ανθρώπους και σε απόσταση μεγαλύτερη, πέρα από 1,5 μέτρο.

Η υπέρταση είναι μια νόσος που εξελίσσεται σιωπηρά και θέτει σε μέγιστο κίνδυνο την καρδιά μας. Προτού ακόμη φτάσουμε στο σημείο να χρειαστούμε φαρμακευτική αγωγή για την ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης υπάρχουν μερικές αποτελεσματικές κινήσεις που μπορούν να καταστήσουν αχρείαστη την αγωγή

Το πειραματικό εμβόλιο της AstraZeneca κατά της Covid-19 ήταν ασφαλές και παρήγαγε σημαντική ανοσοαπόκριση στα αρχικά στάδια των κλινικών δοκιμών που διεξήχθησαν σε περισσότερους από 1.000 υγιείς ασθενείς, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών που δημοσίευσε η βρετανική ιατρική επιθεώρηση The Lancet.

Περισσότερα Άρθρα...