KARANIKAS1

Σε συνομιλία που είχε με γυναίκα επιχειρηματία η οποία δραστηριοποιείται στη Μύκονο ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας άφησε στο συρτάρι τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και επιτέθηκε εναντίον της με χυδαίες εκφράσεις προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της.

Την αποκάλεσε «τσόλι», «σίχαμα», «θηλαστικό της μπόχας» και «ξεπλυμένο φασιστάκι» λέγοντας της «να πάει να γά ….» και όλα αυτά επειδή η επιχειρηματίας τόλμησε να γράψει σχόλιο στον λογαριασμό του Νίκου Καρανίκα ασκώντας κριτική για την κυβερνητική πολιτική με αφορμή την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για την διανομή του μερίσματος στους ασθενέστερους.

Η επιχειρηματίας Κική Μαχαιρίδου που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, όπως άλλωστε και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, είναι ιδιοκτήτρια εδώ και χρόνια ενός εκ των μεγαλύτερων vip travel agency στη Μύκονο, με πελάτες της μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ.

Όπως λέει στο protothema.gr η επιχειρηματίας, θέλησε να σχολιάσει μια ανάρτηση του κ. Καρανίκα, συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή που αναφερόταν στην διανομή του κοινωνικού μερίσματος.

«Είδα το σχόλιο του που έγραφε ότι «προχωράνε» και του είπα ότι θα έπρεπε να ντρέπονται που μιλάνε για μερίσματα την ώρα που από μια βροχή η Ελλάδα θρηνεί θύματα» εξηγεί η επιχειρηματίας.

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού είχε ανεβάσει την παραπάνω ανάρτηση την περασμένη Τετάρτη και ώρα 10.32, σχεδόν τέσσερις ώρες μετά την τραγωδία στη Μάνδρα με τον φονικό χείμαρρο να παίρνει ζωές και να καταστρέφει περιουσίες.

Οι δυο τους είχαν μια έντονη συνομιλία, με τον σύμβουλο του πρωθυπουργό να την απειλεί ότι ….θα την μπλοκάρει γιατί, «οι σιχαμένες της ιστορίας και τα θηλαστικά της μπόχας σου δεν θέλω να με απασχολούν».

Σε άλλο απόσπασμα της συνομιλίας τους, την αποκαλεί «βρωμιάρα ξεβαμμένη» και «ξέρασμα σιχαμένο της ιστορίας» με την επιχειρηματία να απαντά στις ύβρεις Καρανίκα αποκαλώντας τον «αμόρφωτο» και «χολέρα της κοινωνίας».

Έπειτα απ’ όλα αυτά η επιχειρηματίας σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να καταθέσει μήνυση κατά του συμβούλου του πρωθυπουργού για εξύβριση και προσβολή της αξιοπρέπειας της.

Δείτε πόσο «πολιτισμένα» μιλά δημόσια ο στρατηγικός σύμβουλος του πρωθυπουργού. Νίκος Καρανίκας!

karanikas-foto-1 karanikas-foto-2 karanikas-foto-3 karanikas-foto-4 karanikas-foto-5 karanikas-foto-6

Η απάντηση της κα. Μαχαιρίδου

Σάλος έχει προκληθεί από την κόντρα του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα με την επιχειρηματία Κική Μαχαιρίδου. Η κόντρα δημοσιοποιήθηκε από την ίδια και είχε εκδηλωθεί μέσω του messenger ανάμεσα σ΄εκείνη και τον κ. Καρανίκα.

Η κα Μαχαιρίδου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6, και υποστήριξε οτι η επίθεση που δέχθηκε με ύβρεις από τον κ. Καρανίκα δεν ξεκίνησε από εκείνη.

Ότι δηλαδή απλώς σχολίασε την ανάρτηση Καρανίκα για το κοινωνικό μέρισμα.

Η κα Μαχαιρίδου, δήλωσε μάλιστα ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά του συμβούλου του πρωθυπουργού για εξύβριση και προσβολή της αξιοπρέπειάς της.

Είπε επίσης χαρακτηριστικά, ότι ο πρωτοφανής «διάλογος» στο FB, διήρκεσε περίπου 20 λεπτά, την ώρα που η Μάνδρα και οι κάτοικοί μετρούσαν νεκρούς και καταστροφές, ο ίδιος ασχολείτο επί 20 λεπτά με το να στέλνει υβριστικά μηνύματα, αντί να προσπαθεί να λύσει άλλα πιο σοβαρά προβλήματα.

crashonline

astrologos medium

Ο Κρεγκ Χάμιλτον-Πάρκερ, εκ των διασημότερων μέντιουμ στη Βρετανία, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες προβλέψεις του για το 2018 και τα social media πήραν “φωτιά”.

Ο ίδιος είχε προβλέψει μεταξύ άλλων την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε., τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές και το μακελειό στο Λας Βέγκας.

Οι “προφητείες” του για την ερχόμενη χρονιά δεν είναι διόλου ευχάριστες, αφού περιλαμβάνουν πολιτική αναταραχή, τρομοκρατικές επιθέσεις και μεγάλες φυσικές καταστροφές.

Από τις πιο αξιοσημείωτες προβλέψεις του Κρεγκ Χάμιλτον-Πάρκερ για το 2018 είναι:

Βόρεια Κορέα: Ανατροπή του Κιμ Γιονγκ Ουν από τον λαό του. Θρίλερ με την τύχη του, πιθανόν να αναζητήσει καταφύγιο στην Κίνα.
Τρομοκρατική επίθεση με χημικά σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.
Έξοδος Ιταλίας και Δανίας από την Ε.Ε. – Κατάρρευση της Ευρωζώνης.
Απόπειρα καθαίρεσης του Τραμπ αποτυγχάνει, ο ίδιος ενισχύει τη δημοτικότητά του.
Ιταλία: Έκρηξη του Βεζούβιου και εκκένωση της Νάπολης.
“Θερμό” επεισόδιο Ινδίας-Πακιστάν.
Ισχυρός σεισμός στη Νέα Ζηλανδία.
Δασικές πυρκαγιές σε Καλιφόρνια και Αυστραλία.
Καταστροφικές πλημμύρες σε Κίνα και Ινδία.

ant1news

 

karanikas

Ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τον Καρανίκα (τον πρωθυπουργικό σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού) είναι γνωστό.

Η επιθετικότητα του στις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα είναι γνωστή και ενδεικτική εκνευρισμού, αλλά πλέον τα σχόλιά του έχουν ξεφύγει και σε επίπεδο πραγματολογικό.

Ετσι, με αφορμή την μικρή φιέστα που θέλησε να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Μακρόνησο, ο «στρατηγός» Καρανίκας επιτίθεται στους πρώην συντρόφους της ΛΑΕ και στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κατηγορώντας τους ότι είναι συνεργάτες... της διαπλοκής, επειδή άσκησαν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τη πρωτοβουλία.
Αν πρόκειται για στρατηγική επιλογή, μάλλον κάτι θα πρέπει να ξανασκεφτούν εκεί στο Μαξίμου.

Εγραψε ο Καρανικας στο facebook:

«Η αριστερά χθες στην Μακρόνησο... πάνω από 2000 μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ουρλιάζουν οι αριστεριστές της λαεν και της ανταρσυα ενω θα έπρεπε να ντρέπονται, όχι μόνο γιατί δεν είναι σε θέση να τιμήσουν την ιστορία και τους προγόνους τους, αλλά γιατί σήμερα στέκονται δίπλα στην ΝΔ και την διαπλοκή ( βλ. έντυπα και μμε του Μαρινάκη...κτλ), υιοθετώντας την ίδια ατζέντα με το διαπλεκόμενο κεφάλαιο και θεωρούν περισσότερο και απο το ΚΚΕ ότι τους ανήκει η μαρτυρική Μακρόνησο.

Αυτοί που παράτησαν τον αγώνα για να πίνουν τον καφέ τους στα αριστερά καφέ και στους διαδρόμους των υπηρεσιών, σώζοντας τις βίλες των εργοδοτών τους από τους πλειστηριασμούς, διαμαρτύρονται και είναι μόνο αντιΣυριζα, γιατί φορολογήθηκαν ως μικροαστοί ...με μνημόνιο απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το σίγουρο είναι ότι η Μακρόνησος δεν είναι νησί των αριστεριστών. Αυτοί, τότε συνθηκολόγησαν δίνοντας λουλούδια στους γερμανούς φαντάρους και τώρα ψάχνουν με τον Μαρινακη και τον Κούλη το κοινό πρόγραμμα δράσης του Νοέμβρη».

reporter

kammenos apodeixi londino

Με μετρητά αποδεικνύεται ότι πλήρωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος το χλιδάτο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στο Λονδίνο και όχι με την πιστωτική του κάρτα όπως διαβεβαίωσε ψευδώς την ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε τη Δευτέρα. 

Η απόδειξη πληρωμής των ..... 2.642 στερλινών (>3.000 €) με μετρητά έγινε ήδη η αφορμή για νέες πολιτικές αντιδράσεις με τον Σταύρο Θεοδωράκη να ζητά από τον υπουργό εθνικής Άμυνας να παραιτηθεί άμεσα και αν δεν το πράξει ο ίδιος, τότε να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Μάλιστα. στην απόδειξη, ως διεύθυνση δεν φαίνεται αυτή του σπιτιού ή του πολιτικού γραφείου του υπουργού Αμυνας, αλλά η διεύθυνση του Υπουργείου.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Ποταμιού σε ανάρτηση του στο Twitter ανέφερε:

"Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή & την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας. Προκάλεσα τον κ. Καμμένο στη Βουλή να πει με τίνος πορτοφόλι πλήρωσε στο Λονδίνο. Μου είπε: με την κάρτα μου! Η απόδειξη λέει £2.642 ΜΕΤΡΗΤΑ!"

Η απόδειξη δημοσιεύεται στο φύλλο των «Παραπολιτικών» του Σαββάτου

Παρέμβαση από Άδωνι Γεωργιάδη

Στο ίδιο θέμα παρενέβη και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης  ο οποίος με μια μακροσκελή ανάρτηση του στο Facebook, αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και μιλά για τα ψέμματα που είπε ο υπουργός στην ολομέλεια, διατυπώνοντας τα παρακάτω ερωτήματα:

1ον Γιατί είπε ψέματα ενώπιον του Πρωθυπουργού και της Βουλής ο κ. Καμμένος προχθές; Τί είχε να κρύψει; 

2ον Πως βρήκε τόσα μετρητά (+3.000 ευρώ) εν μέσω capital controls ο πτωχός βάσει των δηλωθέντων εισοδημάτων του κ. Καμμένος; Αν τα πήρε από το λογαριασμό του μπορεί να αποδείξει τέτοια κίνηση χρημάτων;

3ον Αν δεν είναι δικά του μήπως τα χρέωσε τελικά με κάποιο τρόπο στον έλληνα φορολογούμενο ή του τα πλήρωσε κάποιος άλλος και με Τί αντάλλαγμα;

Απευθυνόμενος, μάλιστα, στον πρωθυπουργό, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε: 

Τι σκοπεύει να κάνει ο κ. Τσίπρας τώρα που αποδεικνύεται ότι ο Υπουργός και συνεταίρος του όχι μόνον ζει ζωή χλιδής αλλά δεν μπορεί να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων; Κυρίως, τι σκοπεύει να κάνει ο κύριος Αλέξης Τσίπρας τώρα που αποδεικνύεται ότι ο κ. Καμμένος προσπάθησε να τον εξαπατήσει με ψεύτικο χαρτί

tzoxatz biky

Η Βίκυ Σταμάτη ζητά διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

«Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί»...

Αίτηση διαζυγίου υποβάλει η Βίκυ Σταμάτη, μετά τη νέα καταδίκη της για τις «χρυσές» μίζες των εξοπλιστικών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η κυρια Σταμάτη επικαλείται την ανάγκη να προστατεύσει το ανήλικο παιδί της.

Αναλυτικά η δήλωση της:

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από την Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου "Τσοχατζοπούλου". Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανηλίκου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει.

Η Βίκυ Σταμάτη... χαιρετά τους δημοσιογράφους...υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο!

 

Είναι η στιγμή που η Βίκυ Σταμάτη μπαίνει μέσα στο ταξί, για να πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην φυλακη. 

Η ίδια φρόντισε, ξανά, να δείξει την ενόχλησή της προς τους δημοσιογράφους, που την περίμεναν, αυτή τη φορά όχι με φωνές, αλλά υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο!

kamenos poleniko ploio
 
Ένα tweet γεμάτο λάθη έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην προσπάθειά του να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στην Ολλανδή υπουργό Άμυνας, Jeanine Hennis, η οποία αποχωρεί από τη θέση της έπειτα από πέντε χρόνια.

Στους λίγους χαρακτήρες που δίνει δικαίωμα χρήσης το Twitter, ο Έλληνας υπουργός έκανε τέσσερα λάθη.

Συγκεκριμένα, έγραψε «you was» αντί για «you were», «need» αντί για «needs», «knows» αντί για «know», ενώ χρησιμοποίησε τη φράση «we wait you back» που δεν χρησιμοποιείται στην αγγλική γλώσσα.
 
Replying to

You was the best Minister of Defence. Jeanine your country need you, all Europeans and NATO MOD knows your hard work and we wait you back

in

kourouplis zeibekiko ag zoni
Σάλο έχει προκαλέσει μία νέα αποκάλυψη που έχει πρωταγωνιστή τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Τα  parapolitika.gr δημοσίευσαν  ένα βίντεο, στο οποίο ο υπουργός χορεύει ζεϊμπέκικο προσκαλεσμένος  στην γιορτή του πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη 2» Θεόδωρου Κουντούρη στις 4 Μαρτίου του 2017.

Το πάρτι έγινε  στο γνωστό Ammos της παραλιακής και πάρα πολύς κόσμος έδωσε το παρών. Η σύζυγός του κ. Κουντούρη, Κατερίνα  ανάρτησε το σχετικό βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook περήφανη για το γεγονός ότι ο υπουργός τίμησε με την παρουσία του τον σύντροφο της ζωής της.

Πλέον, τίθενται και άλλα ερωτηματικά σχετικά με την πραγματική σχέση των Κουρουμπλή-Κουντούρη και αν αυτή έπαιξε κάποιο ρόλο στην υπόθεση της οικολογικής καταστροφής στον Σαρωνικό.

 

 

Περισσότερα Άρθρα...