palaia leoforia 1960

Παλιά Αθήνα του 1960. Άλλοι άνθρωποι, άλλες εικόνες. Τότε που δεν έβγαζες εισιτήριο σε μηχάνημα ή κάρτα διαδρομών για να επιβιβαστείς στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τότε που έπαιρνες το λεωφορείο και έπρεπε να έχεις ψιλά πάνω σου γιατί «έκοβες» μέσα το εισιτήριο.

«Αυτό που συνέβη στην Αμερική από τον Πρωθυπουργό ήταν ίσως το σημαντικότερο βήμα. Πήραμε την πολιτική έγκριση για την άμεση έναρξη των διαδικασιών απόκτησης των F-35» έλεγε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος σε πηγαδάκι αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης για την ημέρα μνήμης από το «Κίνημα του Ναυτικού», στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, το βράδυ της Δευτέρας.

nea selini

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο τετραγωνίζει με τον Άρη στους Διδύμους φέρνοντας εντάσεις, διαφωνίες και ρήγματα στις σχέσεις. Μπορούμε να κάνουμε προσεκτικά νέα ξεκινήματα και να βάλουμε μια τάξη στη ζωή μας. Δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια και θέλουμε όλα να κυλάνε σωστά. Οργανώνουμε την καθημερινότητά μας και επικεντρωνόμαστε στην υγεία μας.

Μεγάλη γιορτή σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου - Της Αγίας Ειρήνης της Μεγαλομάρτυρος και του Αγίου Εφραίμ του Μεγαλομάρτυρος και Θαυματουργού.

H Μεγάλη Παρασκευή συμβολίζει τα συμβάντα της δίκης του Ιησού από τον Πόντιο Πιλάτο, την μαρτυρική πορεία Του προς τον Γολγοθά, την Σταύρωση του και τελικά την Ταφή του.

Περισσότερα Άρθρα...