Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τους Έλληνες ότι η κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα μέτρα, ώστε η τροφοδοσία της χώρας σε φυσικό αέριο να παραμείνει ασφαλής

Η κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο εισαγγελέας θα γίνει προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα του ναυαγίου του εμπρησμού και της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών.

Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις αναρτήσεις του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου, ο επικεφαλής της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, τονίζοντας πως κινείται πειθαρχική διαδικασία από το ΕΛΚ.

Πρόκειται για τον Ευάγγελο Μαλεσιάδα, 58 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε από δυνάμεις της ΕΜΑΚ μέσα στο πλοίο νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.

Θα συνεχιστεί η αποκλιμάκωση των δεικτών πίεσης του συστήματος υγείας το αμέσως επόμενο διάστημα, γεγονός που θα επιτρέψει την άρση περισσότερων μέτρων που στοχεύουν στον περιορισμό του κορονοϊού, σύμφωνα με τα προβλεπτικά μοντέλα για την πορεία της υγειονομικής κρίσης στην Ελλάδα που επεξεργάζονται οι ειδικοί.

Τον αποσταθεροποιητικό ρόλο της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο επισήμανε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ κατά τη συνάντησή τους, στη Μόσχα. 

Περισσότερα Άρθρα...