prakt psifofo

Από τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 13 Μαϊου 2013, προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, η σύνθεση του οποίου είναι η εξής:

ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

1 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΔΑΜΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 
2 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΒΕΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
3 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 
4 ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 
5 ΤΑΜΙΑΣ ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 
6 ΜΕΛΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 
7 ΜΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΠΥΡΟΣ 

ΜΕΛΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

1 ΜΕΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΤΗ-ΚΑΡΑΛΗ ΑΝΤΑ 
2 ΜΕΛΟΣ ΠΕΤΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
3 ΜΕΛΟΣ ΣΤΑΘΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΑΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ 

3. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ 
ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

1 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 
2 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
3 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΝΕΛΛΗ-ΠΑΤΗΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 
4 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΡΔΑΜΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 
5 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 
6 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 
7 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΠΥΡΟΣ

ΦΩΤΟ-Πεζοδρόμια μετατρέπονται σε παρκινγκ

Καταπάτηση πεζοδρομίου από οχήματα καταγγέλλει κάτοικος του Ελληνικού, ο οποίος επισυνάπτει και φωτογραφικό υλικό που επιβεβαιώνει το λόγο του.   

«Τεράστιο θέμα προκύπτει ακριβώς δίπλα στο 3ο Δημοτικό σχολείο Ελληνικού και επί της οδού Αγίας Παρασκευής όπου τα αυτοκίνητα είναι κάθετα παρκαρισμένα επάνω στα πεζοδρόμια δεξιά και αριστερά του δρόμου με αποτέλεσμα οι μικροί μαθητές (και όχι μόνο) να βαδίζουν στο δρόμο βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα», σημειώνει ο αναγνώστης του enikos.gr και συνεχίζει ότι έχει ενημερωθεί τόσο ο Δήμος όσο και η Τροχαία χωρίς, όπως τονίζει, αποτέλεσμα.

Εμείς προσθέτουμε, ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί και σε άλλους δρόμους του δήμου, όπως π.χ. στην οδ. Αργυρουπόλεως, όπου σε πολλά σημεία της οι πεζοί αναγκάζονται, με κίνδυνο της ζωής τους, να περπατούν στο οδόστρωμα αυτού του ταχείας κυκλοφορίας δρόμου που διασχίζει την πόλη.

farmaka xeria

Συμπολίτισσες, συμπολίτες,

Είναι απόλυτη ανάγκη να στηρίξουμε το έργο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού που στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς, οδοντιάτρους, φαρμακοποιούς και πολίτες για να παρέχει δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική, θεραπευτική , ψυχολογική και φαρμακευτική φροντίδα στους ανασφάλιστους, άπορους και άνεργους του δήμου μας και των όμορων δήμων της περιοχής μας.

Για το λόγο αυτό απευθύνουμε έκκληση προς όλες και όλους, να προσφέρουν τα φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν, φέρνοντάς τα στο Γραφείο της παράταξής μας «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ», Λεωφ. Κύπρου 30, Αργυρούπολη, τηλ.: 210 9949610, το οποίο θα παραμένει για το σκοπό αυτό ανοιχτό από Δευτέρα – Παρασκευή, 7-9 μμ.

Φάρμακα που δεν χρησιμοποιούνται, αλλά απλά υπάρχουν αποθηκευμένα σε κάποιο ντουλάπι στα σπίτια όλων μας, μπορεί να είναι πολύτιμα για συμπολίτες μας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν. Ακόμα και ένα κουτί αντιβίωσης που δεν χρειάστηκε να καταναλωθεί ολόκληρο και έχει περισσέψει μια καρτέλα είναι χρήσιμο.

Παρακαλούμε πολύ να μην μας φέρνετε φάρμακα τα οποία έχουν λήξει, είτε λήγουν τον ίδιο μήνα που θέλετε να τα παραδώσετε.

Υπάρχουν επίσης ανάγκες για προσφορά από τα εξής είδη:

  • Γάλα εβαπορέ για παιδιά (παρακαλούμε η ημερομηνία λήξης να είναι από το δεύτερο 6μηνο του 2013 και μετά)
  • Βρεφικές κρέμες δημητριακών, φρούτων και μπισκοτόκρεμες (παρακαλούμε η ημερομηνία λήξης να είναι από το δεύτερο 6μηνο του 2013 και μετά)
  • Bρεφικά γάλατα 1ης, 2ης και 3ης βρεφικής ηλικίας (παρακαλούμε η ημερομηνία λήξης να είναι από το δεύτερο 6μηνο του 2013 και μετά)
  • Πάνες όλων των ηλικιών

Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση όλων σας!

 

δελτιο τυπου Ενωμενης Πολης

symparastatis dimoti

Ο σημαντικότατος θεσμός του ''Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης", εισήχθη για πρώτη φορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον γνωστό Nόμο: ''Πρόγραμμα Καλλικράτης ''.

Είναι ένας ευρωπαϊκός καινοτόμος θεσμός τον οποίο η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης -όπως και άλλοι δήμοι - έθαψε εν τη γενέσει του, φοβούμενη προφανώς τον έλεγχό της, καθώς η λογική θέσπισής του ήταν και είναι να λειτουργήσει ως θεσμός εσωτερικής διαβούλευσης μεταξύ πολιτών, επιχειρήσεων και Δήμου, για την καταπολέμηση της κακοδιοίκησης, την διασφάλιση της αμεροληψίας των δημοτικών αρχών, την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και των επιχειρήσεων καθώς και την αποσυμφόρηση του Δημάρχου και των άλλων αιρετών οργάνων του δήμου από τη συσσώρευση αιτημάτων και παραπόνων των πολιτών.

Με τον τρόπο αυτό θα αποτρέπονταν πρόσθετες διαδικασίες (προσφυγές σε ελεγκτικούς μηχανισμούς και δικαιοσύνη), επειδή πολλά προβλήματα κακοδιοίκησης θα επιλύονταν στο πλαίσιο του δήμου, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση διαδικασιών, πόρων, χρόνου και την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των πολιτών. Για το λόγο αυτό, μεταξύ άλλων, ο Συμπαραστάτης του Δημότη είχε και έχει εκ του Νόμου την υποχρέωση να απαντά εντός 30 ημερών σε ερωτήματα και να συντάσσει Ετήσια Εκθεση Απολογισμού της δημοτικής αρχής, καθώς και να μπορεί να διατυπώνει προτάσεις για βελτίωση της διοίκησης και των δυσλειτουργιών της.

Eν ολίγοις, ο Συμπαραστάτης του Δημότη, είναι ένα πρόσωπο κομματικά αφόρτιστο, έτσι ώστε να μπορεί να διοικεί ανεξάρτητα, αμερόληπτα και αντικειμενικά προς όφελος των δημοτών, έχοντας την αποκλειστική διαχείριση των παραπόνων και των προβλημάτων τους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί η όποια δημοτική αρχή να ασκεί τη συνήθη και γνωστή μικροπολιτική των ρουσφετιών και των εκδουλεύσεων στους δημότες.

Αυτές ακριβώς οι αρμοδιότητες του Συμπαραστάτη του Δημότη φαίνεται ότι ήταν η αιτία που η διοίκηση του κ. Χρ. Κοτζίδη δεν εφάρμοσε αυτόν το νέο και καινοτόμο θεσμό στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, όπως είχε υποχρέωση, όχι μόνο εκ του Νόμου, αλλά και απέναντι στους πολίτες του ενιαίου δήμου .

Δεν το έπραξε, βαστώντας για τον εαυτό της όλες αυτές τις αρμοδιότητες και το δικαίωμα να δρα και να αποφασίζει στα σχετικά θέματα κατά βούληση και ανενόχλητη, χωρίς να κρίνεται και να ελέγχεται από έναν ανεξάρτητο τοπικό θεσμό.

Να σημειωθεί, ότι ο σημαντικότατος αυτός θεσμός υφίσταται, λειτουργεί και καρποφορεί εδώ και αρκετές δεκαετίες σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ακόμη και με πιο ενισχυμένες αρμοδιότητες και λειτουργίες. Εκτός από τον έλεγχο της διοίκησης, παρεμβαίνει σε κοινωνικά ζητήματα, όπως η ανεργία, η ενδοοικογενειακή βία και συντάσσει εκθέσεις για τα προβλήματα των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων (πολύτεκνοι, παιδιά, πολίτες τρίτης ηλικίας) μένοντας έτσι κοντά στο Δημότη και τα ουσιαστικά προβλήματά του.

Ερώτημα: Oταν οι θεσμοί δεν τηρούνται και δεν υλοποιούνται, όταν το παλιό «πνίγει» το νέο, καινοτόμο και δημιουργικό, τι είδους μέλλον μπορεί να έχει ένας τόπος;

KONSTANTATOS 1

Με μία οξύτατη ανακοίνωση με δριμύ κατηγορώ εναντίον του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Χρ. Κορτζίδη, η αξιωματική αντιπολίτευση του κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, επικεφαλή της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ",  αναφέρεται στα όσα διαδραματίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της 27ης Μαϊου με τις ύβρεις και τους ανοίκειους χαρακτηρισμούς που, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, εξαπέλυσε για πολλοστή φορά εναντίον του ο δήμαρχος, παραθέτοντας παράλληλα σειρά γεγονότων-καταγγελιών για τα "έργα και τις ημέρες" του ιδίου και της διοίκησής του. 

Ταυτόχρονα, όπως δηλώνεται στην ανακοίνωση, δεν θα γίνουν πλέον ανεκτές οι ύβρεις του δημάρχου για τις οποίες, όπως τονίζει απευθυνόμενη σε αυτόν " καλέσαμε ήδη εχθές τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να εφαρμόσει εναντίον σου τον Kώδικα και, αν δεν το κάνει, θα το απαιτήσουμε από την Περιφέρεια. διότι δεν θα επιτρέψουμε πλέον το πεζοδρομιακό επίπεδο και φρασεολόγια σας".

Η ανακοίνωση της παράταξης "ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ",  του κ. Γ. Κωνσταντάτου έχει ως εξής:  


"Για μια ακόμα φορά, ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Χρ. Κορτζίδης άφησε κατά μέρος το επίπλαστο καλοσυνάτο προσωπείο που δείχνει στον κόσμο και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 27-5-2013 επιτέθηκε σφόδρα εναντίον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με βαρύτατες ύβρεις, όπως ότι είμαστε «γελοίοι» κ.α.

Παράλληλα με την επίθεση του αυτή , ο ευρισκόμενος σε πανικό δήμαρχος, μετά το «ψεύτες και συκοφάντες» που απέδωσε αδικαιολόγητα προς όλους, γιατί ο ίδιος είπε πως θα εμποδίσει τη λειτουργία των σταθμών του Μετρό και μετά την κατακραυγή των ΜΜΕ σε πανελλήνιο επίπεδο, του φταίγαμε πάλι εμείς μας επιτέθηκε για μια ακόμα φορά την ίδια μέρα και από την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου, που την έχει μετατρέψει σε παραταξιακό του τσιφλίκι, τόσο σε εμάς όσο και στον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης κ. Λάζαρο Τογρίδη για τις σοβαρότατες καταγγελίες του για την μετάθεση του εορτασμού της Γενοκτονίας των Ποντίων στην Αργυρούπολη όπου ο δήμαρχος επέλεξε να πάει να καθαρίσει την παραλία την ίδια μέρα.

Μας παραδίδει μεταξύ άλλων όπως συνηθίζει και μαθήματα δημοκρατίας ασχολούμενος με το σοβαρότατο θέμα για την πόλη μας που είναι... ένα πανό του που κάποιος, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, του έσκισε την ώρα, που ο δήμος βουλιάζει, τίποτα ουσιώδες δεν γίνεται και μοιάζει να είναι ξέφραγο αμπέλι για κλέφτες και βανδάλους.

Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από έναν υβριστή Δήμαρχο που 3 χρόνια τώρα δε εφαρμόζει, όπως άλλοι δήμοι, τον ανεξάρτητο θεσμό του Συνήγορου του Πολίτη γιατί τρέμει τον έλεγχο της διοίκησης του και τις τυχόν αποκαλύψεις.

Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από έναν υβριστή Δήμαρχο που 3 χρόνια τώρα αποκρύπτει από τους πολίτες το βιογραφικό και το επάγγελμά του, καθώς και το «πόθεν έσχες» της περιουσιακής του ίδιου κατάστασης και της οικογενείας του!

Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από έναν υβριστή Δήμαρχο, που 3 χρόνια τώρα δεν δίνει γραφείο στην αντιπολίτευση μέσα στον κτίριο του δήμου, όπως επιβάλλει ο νόμος, γιατί τρέμει τον έλεγχο και την παρουσία μας. Αποφάσισε να μοιράσει για ψηφοθηρικούς λόγους γραφεία σε συλλόγους με ένα χρόνο ζωής αλλά αποκλείει τους θεσμικούς εκπροσώπους του λαού της πόλης από ό,τι βάσει του νόμου δικαιούνται!

Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από έναν υβριστή Δήμαρχο που έχει μετατρέψει τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου σε παραταξιακά εργαλεία για ίδιο όφελος. Την ιστοσελίδα του δήμου την πληρώνουμε όλοι εμείς, αλλά ο δήμαρχος την λειτούργει ως παραταξιακό δημοσιογραφικό όργανο του, έχοντας αποκλείσει φασιστικά από αυτήν την αντιπολίτευση για να μην ακούγεται η φωνή της. Την ίδια ώρα αγοράζει νέο, επαγγελματικό φωτοτυπικό αξίας 2.500 χιλιάδων ευρώ για να μπορεί προφανώς, ενόψει των εκλογών, να τυπώνει καλύτερα τα παραταξιακά του κείμενα, με τα οποία, κάθε λίγο και λιγάκι, γεμίζει την πόλη.

Τέλος, είναι γνωστό σε όλους ότι, τόσο ο ίδιος, όσο και δεκάδες άσχετοι παραταξιακοί «εθελοντές» του και σύμβουλοι χρησιμοποιούν με το έτσι θέλω όλη την ημέρα τα υπηρεσιακά οχήματα του δήμου για τις δήθεν «εθελοντικές» υπηρεσίες του, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα.

Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από έναν υβριστή Δήμαρχο που μας ζητάει, άκουσον-άκουσον, να παρέμβουμε ώστε να... φιμώσουμε τους ανεξάρτητους ειδησεογραφικούς ιστότοπους vimaonline.gr και silvercity.gr επειδή δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις μας, του ασκούν κριτική και αποκαλύπτουν ωμά στον λαό της πόλης μας τις ασυδοσίες της κόκκινης, δήθεν δημοκρατικής, διοίκησής του. Είναι λογικό για τον ίδιο να θέλει τα τοπικά ΜΜΕ κατευθυνόμενα, αλλά όχι και για εμάς.

Εμείς δεν θα επιτρέψουμε ποτέ τη φίμωση, ή τον κάθε είδους έλεγχο, οποιουδήποτε μέσου μαζικής ενημέρωσης, όπως αυτών που έχουν υποψήφιοι του κ. Κορτζίδη και τα οποία διαρκώς αρθρογραφούν με ύβρεις και ψέματα εναντίον μας.

Τέλος, δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από έναν υβριστή Δήμαρχο για δήθεν φθορές εκ μέρους μας στα πανό του . Αντίθετα, είναι η παράταξή μας αυτή που έχει δει το προεκλογικό της κιόσκι να καταστρέφεται, φυλλάδια για.. «κουραμπιέδες» να μοιράζονται στα παρμπρίζ των ΙΧ και δεκάδες πανό και αφίσες μας, ακόμη και για πολιτιστικές εκδηλώσεις, να καταστρέφονται. Δεν βγάλαμε όμως ποτέ και καμία υβριστική ανακοίνωση κατά του συστήματος Κορτζίδη γιατί δεν είχαμε αποδείξεις. Σε αντίθεση με τον «δημοκράτη» Δήμαρχο που προφανώς εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

 

Kαι η ανακοίνωση αυτή καταλήγει, ως εξής:

Σε έναν χρόνο από σήμερα είναι οι εκλογές. Γνωρίζουμε τον πανικό που διακατέχει τον δήμαρχο, ο οποίος είναι και η πηγή των ύβρεων και των συκοφαντιών σου.

Δήμαρχε, προσπάθησε την λίγη θητεία που σου απομένει, που είναι δυστυχώς καταστροφική για την πόλη, να μην την εξευτελίζεις με την απαξίωση των θεσμών και τις συνεχείς προσωπικές επιθέσεις.

Δεν θα ανεχτούμε πλέον τις ύβρεις σου για τις οποίες καλέσαμε ήδη εχθές τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να εφαρμόσει εναντίον σου τον κώδικα κι αν δεν τον κάνει θα το απαιτήσουμε από την Περιφέρεια διότι δεν θα επιτρέψουμε πλέον το πεζοδρομιακό επίπεδο και φρασεολόγια σας".

enimerotiko deltio 1

Σοβαρές καταγγελίες για φαινόμενα ασυδοσίας και διάλυσης των υπηρεσιών του δήμου ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Ενημερωτικό Δελτίο της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ", αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Καταγγέλοντες στο δημοτικό Συμβούλιο, ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος.

Σύμφωνα με το Ενημερωτικό Δελτίο, καταγγέλθηκαν ή αποκαλύφθηκαν στο Δ.Σ. μία περίεργη και σκανδαλώδη ιστόρία μάσθωσης από τον δήμαρχο κ. Χρ. Κορτζίδη, λήψη από το δήμο .... άτυπης χορηγίας  ιδιώτη, συστηματικές και ανεξιχνίαστες κλοπές δημοτικών εξοπλισμών και εργαλείων μέσα από το Εργοτάξιο του Δήμου, που δίχνει έτσι μια εικόνα ξέφραγου αμπελιού, παράνομη κυκλοφορία δημοτικού οχήματος, χωρίς άδεια και με πλαστες πινακίδες, ακόμη και οδήγηση ... με το "έτσι θέλω" δημοτικών οχημάτων για ιδία χρήση από συνεργάτες του δημάρχου! 

Για τις λεπτομέρειες των καταγγελόμενων γεγονότων και για τα ερωτήματα που προκαλούνται από αυτά, όπως αναφέρονται στο ανωτέρω δελτίο, κανετε κλικ στο σύνδεσμο (link): 

https://docs.google.com/file/d/0B8jnSeT66mdZMXJmVWxQTDA0NHM/edit?usp=sharing

 

ENOMENI POLI  -LOGO - KONSTANTATOS

H δήλωση του δημάρχου ότι, αν χρειαστεί, θα εμποδίσει την λειτουργία των σταθμών του ΜΕΤΡΟ στην πόλη μας, μόνο ως αστεία μπορεί να χαρακτηριστεί και γίνεται, προφανώς, για να κρύψει την ολιγωρία και εγκληματική του καθυστέρηση, τρία χρόνια τώρα, στο να προετοιμάσει τις γειτονιές μας για το σημαντικό αυτό γεγονός.

Εμείς, έγκαιρα τον είχαμε προειδοποιήσει και τον είχαμε καλέσει ακόμη και με συγκέντρωση διαμαρτυρίας να εφαρμόσει έγκαιρα μελέτες κυκλοφοριακής ρύθμισης στις περιοχές των σταθμών του ΜΕΤΡΟ και όπου αλλού χρειαζόταν, κάτι όμως που δεν έκανε.

Δεν υπάρχει δημότης του Ελληνικού-Αργυρούπολης που να μην θέλει να λειτουργήσουν άμεσα και οι τρείς σταθμοί του Μετρό (ΑΛΙΜΟΥ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ). Δηλώνουμε δε κατηγορηματικά ότι θα εμποδίσουμε, ως αξιωματική αντιπολίτευση, κάθε σχέδιο ή απόπειρα του Δημάρχου για τυχόν καταλήψεις, προκειμένου να μην λειτουργήσει το ΜΕΤΡΟ στην προγραμματισμένη ώρα του.

Ο δήμαρχος δεν θα βρει απέναντι του μόνο εμάς, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της πόλης μας, σε όποιες ενδεχόμενες κινήσεις του για εντυπωσιασμό, που θα πληρώσουν, τελικά, μόνο οι δημότες.

Σε άλλες χώρες με άλλο πολιτικό πολιτισμό, δήμαρχος που δεν θα είχε κάνει τίποτα απολύτως για τις γειτονιές του και θα το παραδεχόταν μάλιστα δημόσια ότι καθυστέρησε, θα είχε ήδη παραιτηθεί από το αξίωμα του, ως αποτυχημένος!

δελτιο τυπου "Ενωμενης Πολης"

Περισσότερα Άρθρα...