Το βράδυ της Τρίτης, 15 Δεκεμβρίου, άναψε μία δέσμη φωτός στην περιοχή του πρ. αεροδρομίου Ελληνικού σχηματίζοντας τη μορφή ενό ς φωτεινού αντικειμένου στον ουρανό, πάνω από την περιοχή όπου εκτελούνται τα έργα της μεγάλης επένδυσης, προκαλώντας έκπληξη, απορίες και εικασίες στους κατοίκους του δήμου - ιδιαίτερα στους μικρότερους - για την προέλευση του!

Έναρξη χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων. Παιδική θεατρική παράσταση «Ο ΜΟΛΥΒΕΝΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ»& «ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ»
Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Οι ανατιμήσεις σε πρώτες ύλες και ενέργεια δεν θα επηρεάσουν την πορεία υλοποίησης της μεγάλης επένδυσης του έργου στο Ελληνικό, που προχωράει με βάση τον προγραμματισμό με ταχύτητα βήματα.

Το όραμά της για τη μεγάλη ανάπλαση στο Ελληνικό, το συνολικό σχεδιασμό της επένδυσης καθώς και τα έργα που θα ολοκληρωθούν έως το 2025, παρουσίασε η Lamda Development.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, απευθύνει και φέτος στους πολίτες του Δήμου, μέσω του διαδικτύου, μήνυμα - πρόσκληση του για τις επερχόμενες Χριστουγεννιάτικες γιορτές, που έχει ως εξής:

Τις οπαδικές διαφορές τους θέλησαν να λύσουν με καδρόνια και λοστούς δυο ομάδες νεαρών από περιοχές των νοτίων προαστίων. Αποτέλεσμα, να τραυματιστούν δύο άτομα και να συλληφθούν έξι ανήλικοι.

Την απόφαση να αποσύρει τα σχέδια για τη δημιουργία καζίνο στην Ελλάδα και να επικεντρώσει την προσοχή της στην κατασκευή αντίστοιχου έργου στην Κορέα γνωστοποίησε η Mohegan Gaming, όπως είχε προϊδεάσει το MR.

Περισσότερα Άρθρα...