Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τους υπεύθυνους της τραγωδίας το 2014 σε λούνα παρκ στο Ελληνικό με θύμα τον 13χρονο Βασιλάκη Ζωγράφου.

Το «πράσινο» φως στην Athens IRC άναψε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) για το έργο του καζίνο στο Ελληνικό, μετά τις μεταβολές στη μετοχική σύνθεση της αρχικής αναδόχου Inspire Athens.

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό την διάδοση του Εθελοντικού Κινήματος.

Οι γειτονιές των Σουρμένων επιστρέφουν στα παιδιά μέσω του πρωτοποριακού Ευρωπαϊκού προγράμματος Living Streets.
Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης είναι ο μοναδικός δήμος στην Αττική, ο οποίος μαζί με άλλες 6 Ευρωπαϊκές πόλεις υλοποιούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», πρόκειται να πραγματοποιήσει μία μεγάλη διανομή αγαθών,

Ηχηρό μήνυμα για την πορεία των έργων στο Ελληνικό έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου.

Ο Δήμος Ελληνικού -Αργυρούπολης συμμετέχει στην προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας, μέσω συνεχούς ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την εκστρατεία του εμβολιασμού.

Περισσότερα Άρθρα...