Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» (Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.), που εδρεύει στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Αγαπητοί συνδημότες μας, στις πρωτοφανείς συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα με την πύρινη λαίλαπα ο Δήμος μας με τις υπηρεσίες του, την Πολιτική Προστασία και την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης που ιδρύσαμε για αυτό τοσκοπό βρισκόμαστε σε ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ 24ωρη.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (28/7) κοντά στις εγκαταστάσεις του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό Αττικής.

O Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού συνολικά έξι (6) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης (2μηνης) απασχόλησης, για να καλύψουν έκτακτες ανάγκες της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας. 

Οπως ανακοινένεται από την Δ. Ελληνικό-Αργυρούπολης, το τμήμα Πρόληψης & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών ενημερώνει τους κηδεμόνες των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς ότι κατόπιν της έκδοσης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π./Α΄/136, 05/08/21), η οποία έχει ισχύ έως 20/08 και ώρα 6.00π.μ., απαγορεύεται η μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή στο βουνό με οποιοδήποτε μέσο.

Οι εκτιμώμενες προπωλήσεις και έσοδα από επιμέρους συμφωνίες μέχρι τέλος του 2021 αντιστοιχούν σε 1,1 - 1,2 δισ. ευρώ, τόσο για τις κατοικίες όσο και για τα υπόλοιπα κτιριακά έργα - Τι προκύπτει από το επενδυτικό πλάνο της Lamda για τα έργα της πρώτης φάσης

Σε χασισοκαλλιέργεια είχαν μετατρέψει μονοκατοικία στην Αργυρούπολη ένας 56χρονος πρώην εργαζόμενος στο εμπορικό ναυτικό με τον 42χρονο ανιψιό του, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα το πρωί σε συντονισμένη επιχείρηση της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας. 

Περισσότερα Άρθρα...