O Διευθύνων Σύμβουλος της Mohegan Gaming and Entertainment (MGE) κ. Ray Pineault και ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπέλλος, συνομίλησαν για τη νέα επένδυση της MGE στο Ελληνικό, στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας κας. Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Το πράσινο φως αναμένεται να λάβει τις επόμενες τρεις εβδομάδες η επένδυση του Ελληνικού από το υπουργείο Οικονομικών, ενώ η μεταβίβαση των μετοχών αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούλιο.

Στην περιοχή των Σουρμένων Αττικής, έχει την έδρα της η Ένωση Ποντίων Σουρμένων.

Με τα θέματα της ιδιοκτησιακής ωρίμανσης και της χρηματοδότησης να έχουν προχωρήσει πολύ το εμβληματικό σχέδιο του Ελληνικού μπαίνει σε μια έντονη φάση προώθησης καλλιεργώντας μεγάλες προσδοκίες για το συνολικό του αποτύπωμα στην εθνική οικονομία.

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας σε υπαίθριο χώρο στην άνω Αργυρούπολη Αττικής, υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Συνάντηση εργασίας είχαν ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης και ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσίων που εορτάζεται την 18 Απριλίου.

O Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης ανακοινώνει τον προγραμματισμό μίας ακόμη έκτακτης αιμοδοσίας, δεδομένου ότι η αιμοδοσία στις μέρες μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ καθώς μία από τις συνέπειες της πανδημίας είναι και η κατακόρυφη μείωση των αποθεμάτων αίματος στη χώρα.

Περισσότερα Άρθρα...