Το μέγα εμβολιαστικό κέντρο του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης (Κέντρο Ξιφασκίας) εγκανίασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που ξεναγήθηκε στους χώρους του, που θα αρχίσουν να λειτουργούν από αύριο 1η Απριλίου με την ενεργοποίηση 24 επιμέρους εμβολιαστικών κέντρων.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων -2.016- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 197- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, -17- γραμμ. κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των -20.020- ευρώ, πιστόλι τύπου μπρελόκ με -6- φυσίγγια.

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τη διανομή της γης στο ακίνητο του Ελληνικού.

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης συμμετέχοντας στο μεγάλο στοίχημα, πως δεν θα χαθεί καμία από τις δόσεις των εμβολίων για τον κορωνοϊό και προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχιση των εμβολιασμών, οι συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν δυσκολία μετακίνησης προς τα εμβολιαστικά κέντρα και συγκεκριμένα για τις ημέρες από Δευτέρα 15/02/2021 έως την και Παρασκευή 19/02/2021, μπορούν να απευθυνθούν στα κάτωθι τηλέφωνα προκειμένου η κοινωνική υπηρεσία να μεριμνήσει για την μετακίνησή τους:

Προσεισμικό έλεγχο και συστήματα πυρασφάλειας σε όλα τα σχολεία της πόλης εξασφάλισε η δημοτική αρχή, μέσα από ένα έργο 1 εκατ. ευρώ, μετά από συντονισμένες προσπάθειες ειδικευμένης επιστημονικής ομάδας, στα πλαίσια του προγράμματος «Αντώνης Τρίτης».

Θλίψη και αποστροφή για το κατάντημα ορισμένων «Ελλήνων» προκαλεί ο βανδαλισμός ενός από τα γκράφιτι που έφτιαξε ο «Εύρυτος» με πολλούς ήρωες της Επανάστασης του 1821 σε μεγάλο τοίχο του Δ. Ελληνικού-Αργρούπολης, μετά από πρωτοβουλία και πρόσκληση του Δημάρχου, Γιάννη Κωνσταντάτου, για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Ο ΕΟΔΥ, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης για την πραγματοποίηση ελέγχων με σκοπό την πρόληψη μετάδοσης του covid-19, την Παρασκευή 05/02/2021, κλιμάκιο αποτελούμενο από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ), θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στους κατοίκους της πόλης.

Περισσότερα Άρθρα...