imittos anadasosi a 2022

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τους εκατοντάδες συμπολίτες μας, ο Υμηττός μας πήρε μία ακόμη ανάσα ζωής από τα 1.500 δενδρύλλια που φυτεύτηκαν σήμερα στη μεγάλη αναδάσωση.

kykloforiakes rythmiseis

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί

PODILATIS ELLINIKO

Την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά το επιβλητικό γλυπτό «Ποδηλάτης», βασισμένο στον πίνακα του Αλέκου Φασιανού «Ποδηλάτης σε Μπαλκόνι», θα έχει το κοινό που θα επισκεφτεί το The Ellinikon Experience Park , το νέο αστικό πάρκο της πόλης που δεν σταματά να εξελίσσεται και να εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με νέες δράσεις και μοναδικά εκθέματα.

SΜια μέρα σαν σήμερα, 19 Μαΐου 1919, ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάζεται στη Σαμψούντα για να ξεκινήσει τη δεύτερη και πιο άγρια φάση της Ποντιακής Γενοκτονίας.
H 19η Μαΐου αποτελεί μια σημαντική επέτειο για τον ελληνισμό: Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, όπως αυτή καθιερώθηκε το 1994 με ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων.

elliniko sxedio meriko

«Με το γκάζι στο πάτωμα» τρέχουν τα έργα στο Ελληνικό, καθώς μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται μπαράζ εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα του έργου.

Παράλληλα, η ζήτηση από Ελλάδα και εξωτερικό για το οικιστικό σκέλος του έργου έχει ξεπεράσει τη ζήτηση ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζεται μια σειρά δημοπρατήσεων, τόσο για το κομμάτι των εμπορικών κέντρων όσο και για αυτό των κτηρίων γραφείων.

elliniko riviera tower

Το πρώτο εξάμηνο του 2023 θα ξεκινήσει η κατασκευή των περισσοτέρων έργων της πρώτης φάσης της μεγάλης ανάπτυξης στο Ελληνικό, προϋπολογισμού 2,5 δις. ευρώ, από τηLamdaDevelopment, με προοπτική ολοκλήρωσης τέλος του 2025.

H Lamda Development παραδίδει στο κοινό ένα μοναδικό Κέντρο Επισκεπτών, το μεγαλύτερο στον κόσμο στο είδος του, το The Ellinikon Experience Centre που άνοιξε τις πύλες του σήμερα.

Περισσότερα Άρθρα...